Şehit yakınına küfür rezaleti! İYİ Parti'de Türkkan depremi! İstifa edecek mi? Akşener ne yapacak?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Suriye'ye yakın zamanda operasyon ihtimali, bugün toplanacak kabinede asgari ücret ve EYT'liler ile ilgili alınacak kararlar, şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan'ın Meral Akşener'in isteği üzerine istifa etmesi, Bill Gates'in yeni pandemi uyarısı ve Karabağ Zaferi'nin ilk yıl dönümü konuşuldu.

"ANKARADA ASGARİ ÜCRETİN S400-3600 TL OLABİLECEĞİ KONUŞULUYOR"

Metehan Demir, "EYT'liler ile ilgili bir süredir Ankara'da çalışmalar var. Toplumun ciddi bir kesimini ilgilendiriliyor. Çalışmada 2 ayrı başlık var. Biri tamamı ile ilgili uygulamanın nasıl olacağı, kanunun yumuşatılacağı, çeşitli kademelerle gerçekleştirilmesi nasıl olur diye bakılıyor. Birkaç kademe alternatif üzerinden hazırlanıyor. Ankara'da asgari ücretin 3400-3600 TL arası olabileceği konuşuluyor. Devlet vergi konusunda fedakarlık yaparsa bu rakam çok daha yukarı çıkar.

"SAVAŞ DEĞİLDİ, SİVİLLERE TERÖR SALDIRISIYDI. ERMENİSTAN'IN AZERBAYCAN'A YAPTIKLARINA 'SAVAŞ' DEMEK ÇOK ASİL KALIR"

Savaş değildi, sivillere terör saldırısıydı. Yaptıkları yanında 'savaş' demek çok asil kalır. O dönemde bunlara ders vermeseydik, Azerbaycan topraklarına kadar adım atarlardı, yarısını da alırlardı. Ancak kafalarına balyozu yediler. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki Zengezur Koridoru bölgenin ayağa kalkması, ekonominin canlanması anlamına gelecek

"TÜRKKAN MİLLETVEKİLLİĞİNDEN İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORMUŞ"

Türkkan milletvekilliğiniden istifa etmeyi düşünmüyormuş, her şey bu hafta belli olacak. Şehitlerimiz ve aileleri bu siyasi kavgadan uzak tutulmalı. Şehitlerimiz için ne yapıyorsunuz? Özel günlerde like almak için paylaşım yapmak ayrı alçaklıktır. Partilerin şehir içindeki gezilerinde her türlü provokasyona dikkat edin. Bu bir şehit cenazesinde de yapılabilir.

"BİR TÜRK SİHA'SI KURALLARI KOYMA KONUSUNDA PARİS KONFERANSI'NIN ON KATI DAHA GÜÇLÜDÜR"

Macron yönetimi Kıbrıs'ta deniz limanı almaya çalışıyor. Hafter nasıl bunların kuklasıysa Berlin'de rolünü taşıyıp Fransa'ya taşıyacaklar. Kendi kendine gelin güvey oluyor. Bir Türk SİHA'sı, kuralları koyma konusunda Paris Konferansı'nın on katı daha güçlüdür." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Şehit yakınına küfür rezaleti! İYİ Parti'de Türkkan depremi! İstifa edecek mi? Akşener ne yapacak? ile ilgili etiketler Metehan Demir Lütfü Türkkan Meral Akşener metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.