Şehit uzman çavuşa son görev

Hatay'da askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Necati Yatkak, memleketi Afyonkarahisar'da defnedildi. Baba Hayrettin, anne Ummuhan Yatkak ve kardeşleri, ambulanstan indirilen Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Uzman çavuşlar Halit Altun ve Necati Yatkak, dün Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Hassa yolu üzerinde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit oldu. Şehit Yatkak'ın naaşı, bugün memleketi Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyündeki baba ocağına getirildi.

Şehit Yatkak'ın naaşı, helallik alınması için konvoy eşliğinde ambulans ile baba evine getirildi. Baba Hayrettin, anne Ummuhan Yatkak ve kardeşleri, ambulanstan indirilen Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Konvoy ile birlikte getirilen şehidin 2 yaşındaki oğlu Ayaz Yatkak ile kadın askerler ilgilendi. Kadın askerlerin, üşümemesi için minik Ayaz'ın başına beresini takması, duygulandırdı.

Şehit uzman çavuşa son görev

Şehit Yatkak’ın naaşı, helallik alınmasının ardından cenaze namazı için köy meydanına götürüldü. İkindi vakti kılınan cenaze namazına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Burcu Köksal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit uzman çavuşun cenazesi, köy mezarlığına defnedildi.

 

DHA

Şehit uzman çavuşa son görev ile ilgili etiketler Şehit Necati Yatkak şehit cenazesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.