Şehit Teğmen Talha Bahadır'la ilgili kahreden detay

Zeytindalı Harekatı'nda şehit düşen Teğmen Talha Bahadır'ın yarın Suriye’deki görevinin bitip Malatya’ya birliğine döneceği ortaya çıktı.

Suriye’de Zeytindalı harekat bölgesinde, İstihkam Teğmen Talha Bahadır teröristlerin düzenlediği füze saldırısında şehit oldu. Bahadır’ın cenazesi, Gaziantep'te düzenlenen törenle memleketi Yalova’ya uğurlandı.

“ALLAH VATANIMIZA MİLLETİMİZE ZARAR VERMESİN”

Oğlunun vatanı uğruna şehit düştüğünü anlatan Bahadır, “Burada duygu düşünceler çok ağır tarif edilemez ama benim oğlum diğer din, iman, vatan uğruna şehit olanlar gibi şehit olmuştur. Zordur ama bu vatan, din iman için mecburen bu ülke savunulacak bazıları şehit olacak. Sıra bize geldi demek ki, biz de bunu metanetle karşılıyoruz. Allah vatanımıza milletimize zarar vermesin. Milletimizi korusun, her türlü durumlarda vatanımızı muzaffer eylesin” dedi.

Şehit Teğmen Talha Bahadırla ilgili kahreden detay

“YARIN GÖREVİ BİTİP MALATYA’DAKİ BİRLİĞİNE DÖNECEKTİ”

 Bahadır, oğluyla bir önceki akşam görüştüğünü dile getirerek, “En son önceki akşam görüştük. Normalde yarın Suriye’deki görevi bitip Malatya’ya birliğine dönecekti ama takdiri ilahi, kader. Allah bu kadar ömür takdir etti. Biz Allah’a inanan insanlarız. Allah’ın takdirine teslim olduk. Sabrediyoruz. Halk, millet olarak bunlara alışığız. Her zaman dik duracağız. Düşmanları sevindirmemeliyiz. Her zaman birlik beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Daha çok kenetlenmeliyiz" ifadesini kullandı.

 

Şehit Teğmen Talha Bahadır'la ilgili kahreden detay ile ilgili etiketler Şehit Teğmen Talha Bahadır zeytindalı harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.