Şehit Kaymakam Safitürk'ün eşinden duygulandıran paylaşım!

Mardin'in Derik ilçesinde görevi başındayken terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, şehadetinin 3. yılında anıldı. Şehit Kaymakam'ın eşi Ayşegül Safitürk sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Derik Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen ve 10 Kasım 2016'da makamında uğradığı terör saldırısında ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede bir gün sonra şehit düşen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, şehadetinin 3. yılında anılıyor. 

ŞEHİT EŞİNDEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Ayşegül Safitürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Varlığınla yaşanılan bir masaldan sabır kuşanılmış günlere, Anbean derinleşen bir hasretle... Şehadetin kutlu olsun yârim, 3. yıl...'' ifadeleriyle eşini andı. 


Şehit Kaymakam Safitürk'ün eşinden duygulandıran paylaşım!



 

Şehit Kaymakam Safitürk'ün eşinden duygulandıran paylaşım! ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Şehit Ayşegül Safitürk muhammed fatih safitürk
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.