Şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal kimdir, nereli?

Bitlis’in Tatvan ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olanlar arasında Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal da vardı. 11 askerimizin şehit olduğu elim kaza sonrasında Türkiye adeta yasa boğuldu.

Bitlis’ten acı haberler gelmeye devam ediyor. Öğle saatlerinde Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait Cougar tipi bir helikopterin Bitlis’in Tatvan ilçesi yakınlarında kırım kazaya uğraması sonucu 11 askerimizin şehit olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada aralarında 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da olduğu 11 askerimizin şehit olduğu ifade edildi. Türk milletini acıya ve hüzne boğan bu elim kaza herkeste şok etkisi yarattı.

Şehit olanlar arasında Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal da vardı. Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi Çobansaray Köyü (Porsama) nüfusuna kayıtlı olan şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal’ın ailesinin Ankara’da ikamet ettiği öğrenildi.

 

Şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal kimdir, nereli? ile ilgili etiketler Şehit Pilot Bitlis kaza helikopter Gökhan Uysal yüzbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.