Şehit Ömer Halisdemir'in ilk kez görülen fotoğrafları

SuperHaber yazarı ve güvenlik politikası uzmanı Mete Yarar, Habertürk TV'de Veyis Ateş'in Akılda Kalan programında konuşuyor. Yarar, 15 Temmuz'da darbeci tuğgenerali öldürerek o gecenin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir'in ilk kez yayınlanan fotoğraflarını kamuoyu ile paylaştı.

Mete Yarar, "Ömer Halisdemir, binlerce kişinin hayatını kurtardı. Kitabımda yaşayan kahramanları anlatıyorum. Önümüzdeki hafta raflarda olacak. 241 şehit her zaman hatırlanması gereken çok önemli insanlar. Onlar sayesinde önümüzde bir mücadele olacağı zaman toplumun önünde onlarca güzel örnek var. Zamanında Ömer Halidemir’in adını kimse unutmayacak demiştim. Gerçekten de unutmadılar. Ben o yüzden bu topluma aşığım." dedi.

Yarar, 15 Temmuz gecesi darbenin seyrini değiştiren şehit astsubay Ömer Halisdemir'in ilk kez yayınlanan fotoğraflarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Mete Yarar'ın anlatımı ile o fotoğraflar...

220920162301537389475_3.jpg

"Ömer Halisdemir aynı zamanda bir eğitmendi. Eğitim sırasında sniper silahı ile çekilen fotoğrafı..."

220920162303017388274_3.jpg

"Bir CASA uçağı içinde arkadaşlarıyla otururken görevden dönüşü... Hemen hanındaki yarbayımız bacaklarını kaybetti. Belki de flu yapılan bu fotoğraftaki birçok kardeşimiz hayatta değil."

220920162304007381604_3.jpg

"Bu fotoğraf da şehadet şerbetini içtiği noktaya birkaç metre mesafede..."

Şehit Ömer Halisdemir'in ilk kez görülen fotoğrafları ile ilgili etiketler Mete Yarar Ömer Halisdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.