Şehit Nihat Kara İdlib'e gönüllü olarak gitti

Dün akşam saatlerinde Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Nihat Kara'nın, daha önce Kuzey Irak'ta yaralandığı, 2 gün önce ise gönüllü olarak İdlib'e gittiği ortaya çıktı.

Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine yönelik yapılan saldırıda şehit düşen Tekirdağlı Uzman Onbaşı Nihat Kara'nın şehadetindeki detaylar yürek dağladı.

25 yaşındaki Kara'nın 2018 yılında uzmanlık sınavını kazandığı belirtildi.

GÖNÜLLÜ OLARAK İKİ GÜN ÖNCE İDLİB'E GİTTİ

Geçen yıl Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen operasyonlarda kolundan yara alıp gazi olan Kara'nın Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki birliğinden 2 gün önce gönüllü olarak İdlib'e gittiği kaydedildi.

ACI HABERİ ALAN AİLESİ YIKILDI

Kara ailesinin 3 çocuğundan ikincisi olan şehidin evi Türk bayraklarıyla donatılırken, evin yakınlarında da hazırda bir ambulans bekletiliyor.

Şehit Nihat Kara İdlib'e gönüllü olarak gitti

Şehit Nihat Kara İdlib'e gönüllü olarak gitti - Resim : 2

Şehit Nihat Kara İdlib'e gönüllü olarak gitti ile ilgili etiketler Tekirdağ Suriye Şehit İdlib Nihat Kara
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.