Şehit Korgeneral oyuncu Anıl Tetik'in komutanı çıktı

Bitlis Tatvan'da düşen helikopterde şehit olan Korgeneral Osman Erbaş, Fox TV'nin başarılı yapımlarından Savaşçı'nın kadrosuna Aralık 2020'de katılan oyuncu Anıl Tetik'in de komutanı çıktı. Tetik, Erbaş'ın şehit olduğunu öğrenmesinin ardından birlikte çekildikleri bir fotoğrafı "canım komutanım çok üzgünüm" sözleri ile yayımladı.

Türkiye'nin yüreği dün Bitlis Tatvan'dan gelen acı haberle yandı. Cougar tipi genel maksat helikopterinin düşmesi sonucu 8. Kolordu Komutanı Korg. Osman Erbaş ile birlikte 4'ü yüzbaşı 11 asker şehit olmuştu.

2 askerin de yaralandığı kazanın ardından toplumun her kesiminden şehitlere 'Allah'tan rahmet" istenen mesajlar yayımlandı. O mesajlardan biri de Savaşçı dizinin yeni oyuncularından, Survivor'un eski yarışmacılarından Anıl Tetik de vardı. Anıl Tetik'i diğer mesajlardan ayıran ise Korgeneral Osman Erbaş'ın sadece 2 yıl önce askerliği sırasında komutanı olmasıydı. 

Tetik bu nedenle sosyal medya hesabından Korg. Erbaş ile çekildiği bir fotoğraf eşliğinde duygusal bir mesaj yayımladı. 

Erbaş'ın ölüm haberini alınca adeta yıkılan ünlü oyuncu, fotoğrafa "Canım komutanım Allah senin ve tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Çok üzgünüm. Çok ama çok iyi bir insandın. Allah rahmet eylensin, toprağın bol mekanın cennet olsun" mesajını ekledi.

Şehit Korgeneral oyuncu Anıl Tetik'in komutanı çıktı

TATVAN'DA 11 ASKER ŞEHİT OLDU 2 ASKER YARALANDI

Bingöl'den Tatvan'a gitmek amacıyla dün 13.55'te kalkan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Cougar tipi genel maksat helikopteri ile saat 14.25'te irtibat koptu. 

Bölgede İHA, CN-235 uçağı ve bir helikopter ile başlatılan aramalar sonucunda helikopterin kaza kırıma uğradığı belirlendi. 

Helikopterin enkazından 9 şehit ile 4 yaralı asker çıkartıldı. Sonrasında yaralılardan ikisinin daha hakkın rahmetine kavuşması ile şehit sayısı 11'e yükseldi.

11 şehitten biri de 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'dı.

Şehit Korgeneral oyuncu Anıl Tetik'in komutanı çıktı ile ilgili etiketler Şehit Anıl Tetik Osman Erbaş korgeneral
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.