Şehit ikiz kardeşlerin eşleri de polis oldu!

15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara’da Gölbaşı Özel Harekat Merkezinde şehit düşen ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin eşleri Emine ve Kübra Oruç, polis oldu.

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)'nde eğitimlerini tamamlayan şehitlerin eşleri, 764 polis adayı ile birlikte yemin ederek mezun olmanın gururunu yaşadı.

Şehit ikiz kardeşlerin eşleri de polis oldu!

Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezinde şehit düşen polislerin eşleri Kübra ve Emine Oruç da yakınlarıyla mezun olmanın gururunu yaşadı. Programa katılan şehit Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası Ali Oruç, çocuklarına yazdığı şiiri okuması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Şehit ikiz kardeşlerin eşleri de polis oldu! - Resim : 2

EVLATLARIMLA GURU DUYUYORUM
Program sonrası duygularını açıklayan baba Ali Oruç, “Duygularım anlatılacak bir şey değil. Bunlarda benim bir evlatlarım. Bunların bugün mezuniyeti var. Bunları kutluyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. Ben de bu duyguyu yaşadım. Ahmet’im, Mehmet’im ile. Cenabı Allah onlara şehitlik nasip etti. Sonsuz şükürler olsun. Allah’ıma hamdolsun. Ben evlatlarımla gurur duyuyorum. Gelinim de burada mezun oldu. Evladımın bıraktığı yerden devam ediyor. Onun da görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şehit ikiz kardeşlerin eşleri de polis oldu! ile ilgili etiketler 15 Temmuz şehit eşleri polis oldular ikiz kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.