Şehit haberi sonrası sıfır noktasında kritik toplantı: Hulusi Akar ve komutanlar Suriye sınırında

İdlib'ten gelen şehit haberinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komuta kademesi Hatay'da toplantı yapıyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile sabahın erken saatlerinde Hatay’a geldi.

Hatay Havalimanı’nda Vali Rahmi Doğan, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, Suriye sınırının sıfır noktasındaki 6. Kolordu Komutanlığı Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığı’na geçti.

Şehit haberi sonrası sıfır noktasında kritik toplantı: Hulusi Akar ve komutanlar Suriye sınırında

Akar burada beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Avsever ile sınır hattında ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile bir araya geldi. Sahadaki son durumun ve yapılacak faaliyetlerin ele alındığı toplantı sürüyor.

 

Şehit haberi sonrası sıfır noktasında kritik toplantı: Hulusi Akar ve komutanlar Suriye sınırında - Resim : 2

Şehit haberi sonrası sıfır noktasında kritik toplantı: Hulusi Akar ve komutanlar Suriye sınırında ile ilgili etiketler İdlib toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.