Şehit eşi Mehmetini uğurlarken, ağlayanları teselli etti!

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede eşinin fotoğrafını öpen Birgül Muratdağı metaneti ile dikkat çekti. Şehit eşinin ağlayanları teselli ettiği cenazeye Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar da katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Muratdağı'nın naaşı helallik için yaşadığı eve getirilirken, parkasını giyen eşi Birgül Muratdağı ağlayanları teselli etti.

sehit_esi2

TSK tarafından Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunun 4’üncü gününde şehit olan ve naaşına 58 gün sonra ulaşılan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşı gece saatlerinde memleketi Kayseri'ye getirildi.

sehit_esi3

Şehit Muratdağı'nın naaşı, cenaze namazı kılınmadan önce son kez baba evi ve yaşadığı eve getirilerek helallik alındı.

sehit_esi

AĞLAYANLARI TESELLİ ETTİ

Şehit Muratdağı'nı parkasını giyerek karşılayan eşi Birgül Muratdağı, bir süre Türk bayrağına sarılı tabutuna sarıldıktan sonra ağlayanları 'ağlama' diyerek teselli etti.

sehit_esi4

Yapılan duaların ardından Şehit Mehmet Muratdağı'nın cenazesi, tören için Kalemkırdı Cami'ne götürüldü.

sehit_esi6

Genelkurmay Başkanı org. Hulusi Akar'ın da katıldığı cenaze namazının ardından şehit Muratdağı birlikte şehit olduğu J.Uzm.Çvş.Bülent DOĞAN ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit eşi Mehmetini uğurlarken, ağlayanları teselli etti! ile ilgili etiketler Şehit Hulusi Akar cenaze mehmet muratdağı birgül muratdağı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.