Şehit eşi aHaber ekranlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi / VİDEO

15 Temmuz şehidinin eşi Esma Kılıçarslan Yılmaz Cumhurbaşkanı'na seslendi

15 Temmuz gecesi Saraçhane’de darbeci askerleri ikna etmeye çalışırken şehit olan İbrahim Yılmaz, “Keşke burada bir mezar yerimiz olsaydı” dileğinde bulunduğu şehitliğe defnedildi.

Şehidin vefatının üzerinden bir seneyi aşkın süre geçti. Şehit eşi Esma Kılıçarslan Yılmaz, bugün çocuğu ile birlikte Kurban Bayramı'nı eşinin kabri başında karşıladı.

Şehitlikten yayın yapan aHaber ekranlarına açıklamalarda bulunan, şehit eşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hain FETÖ'cülerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

aHaber muhabirinden "Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum" diyerek söz isteyen şehit eşi Esma Kılıçarslan Yılmaz, bir dileğini de Erdoğan'a iletti.

Esma Kılıçarslan Yılmaz şöyle konuştu;

"Biz eşim İbrahim Yılmaz ile hep birlikte yaşayıp, birlikte ölmeyi diledik. Hain FETÖ'cüler birlikte yaşama hayalimizi elimizden aldı. Cumhurbaşkanımızdan rica ediyorum, şehidimin yanına bu mezarlığa gömüleyim."

Şehit eşi aHaber ekranlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi / VİDEO ile ilgili etiketler Erdoğan Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.