Şehit Er Nurettin Uzun Kimdir? Pençe Kilit Operasyonu Şehidi Nurettin Uzun Nereli?

Şehit Er Nurettin Uzun kimdir, nereli merak ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Er Nurettin Uzun tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Nurettin Uzun'un şehadetini Milli Savunma Bakanlığı açıkladı.

Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Er Nurettin Uzun kimdir, Nurettin Uzun nereli merak ediliyor. PKK'lı teröristlerin açıtğı ateş sonucu yaralanan Er Nurettin Uzun kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Er Nurettin Uzun Kimdir? Pençe Kilit Operasyonu Şehidi Nurettin Uzun Nereli?

Şehit Nurettin Uzun'un şehadet haberini açıklayan Milli Savunma Bakanlığı, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 19 Nisan 2022 tarihinde bir üs bölgemize bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda yaralanan kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Nurettin Uzun tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 30 Nisan 2022 tarihinde şehit olmuştur.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerini kullandı.

Şehit Er Nurettin Uzun Kimdir? Pençe Kilit Operasyonu Şehidi Nurettin Uzun Nereli?

Şehit Nurettin Uzun Kimdir?

Samsun Çarşamba doğumlu olan Nurettin Uzun'un 4 kardeş olduğu öğrenildi. Evlilik hazırlığı yapan ve bu yaz nişanlanan Nurettin Uzun'un annesi Asiye Uzun ve babası Lütfü Uzun’un da Ankara’da hastanede olduğu öğrenildi.

 

Şehit Er Nurettin Uzun Kimdir? Pençe Kilit Operasyonu Şehidi Nurettin Uzun Nereli? ile ilgili etiketler Şehit Milli Savunma Bakanlığı nurettin uzun kimdir pençe kilit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.