Şehit binbaşının adı Kadıköy'de yaşatılıyor

Hakkari'de şehit olan binbaşı Murat Özyalçın'ın adını taşıyan okulun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Sinan Çatal ile okul yöneticilerinin işbirliğiyle yapılan restorasyon çalışmasının yanı sıra okulun hemen yanında bulunan inşaattan 100 metrekarelik bir arsa da okul bahçesine dahil edildi.

Hakkâri'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Mevkii Bozkaya bölgesinde teröristlerce döşenen uzaktan kumandalı mayınının patlaması sonucu 2007 yılında şehit olan binbaşı Murat Özyalçın'ın adı İstanbul Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu'nda yaşatılıyor.

Şehit binbaşının adı Kadıköy'de yaşatılıyor

(Eski hali)

Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre: Şehit subayın adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu'nun restorasyon çalışmaları ise Çağ Yapı ailesinden olan eğitim gönüllüsü Sinan Çatal öncülüğünde başlatılmıştı. Şehit subay Murat Özyalçın'ın ruhunu yâd etmek ve öğrencilerin daha kaliteli bir alanda eğitim görmeleri için yapılan restorasyon, Çağ Yapı ailesi ile okul yöneticilerinin işbirliğiyle yapıldı.

Şehit binbaşının adı Kadıköy'de yaşatılıyor - Resim : 2

(Yeni hali)

100 METREKARELİK ARSAYI VERDİ, OKUL BAHÇESİ GENİŞLEDİ

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu'nun hemen yanı başındaki parseldeki 100 metrekarelik arsayı da hemen okulun yanındaki inşaat şirketi okul bahçesine dâhil etti. Böylece okuldaki çocukların oynayabileceği oyun alanı genişlemiş oldu. Şehidin adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu dış cephesi tamamen yenilenirken, çevre düzenlemesi de yapılmış oldu. Okuldaki çocuklar eğitime başladığında daha geniş bir oyun alanında oyunlarını oynayabilecek.

Şehit binbaşının adı Kadıköy'de yaşatılıyor - Resim : 3

Şehit binbaşının adı Kadıköy'de yaşatılıyor ile ilgili etiketler Kadıköy Okul Hakkari Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.