Şehit ateşi Isparta'ya düştü! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine bildirildi...

Kars'ta PKK'nın Çemçe grubu ile girilen çatışmada yaralanan ve bölgeden helikopterle alınarak götürüldüğü hastanede şehit olan 34 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin acı haberi Isparta'daki ailesine ulaştı. Şehit yüzbaşının 1,5 yaşında bir oğlu bulunuyordu...

Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde yürütülen operasyon kapsamında bugün saat 15.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlandı.

Çatışmada yaralanan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi, helikopterle götürüldüğü Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen şehit oldu.

Şehidin Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Alcıklar Mahallesi'nde oturan Hayriye ve Mehmet Emin Çiftçi çiftine acı haber, Kaymakam Onur Yılmazer, Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yılmaz Ulutaş tarafından verildi.

Şehit ateşi Isparta'ya düştü! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine bildirildi...

Şehidin ailesi büyük üzüntü yaşarken, evin önüne Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu ve dev Türk bayrağı asıldı. Haberi alan şehidin yakınları ve komşular da taziye için eve geldi. 

Şehit ateşi Isparta'ya düştü! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine bildirildi... - Resim : 2

Evli ve 1,5 yaşında Mete adında 1 çocuk babası olan Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin Isparta merkez İskender Mahallesi'nde oturan eşi Secaat Çiftçi'ye ise şehadet haberini askeri yetkililer ulaştırdı.

Şehit ateşi Isparta'ya düştü! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine bildirildi... - Resim : 3

Haber verilmesi sonrası şehidin buradaki evine de Türk bayrağı asıldı. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de eve gelerek şehidin eşi ve diğer yakınlarına taziyede bulundu. 

Şehit ateşi Isparta'ya düştü! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine bildirildi... - Resim : 4Şehit ateşi Isparta'ya düştü! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine bildirildi... - Resim : 5

Kars İl Jandarma Komutanlığı Kağızman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda 2018 yılından bu yana görev yapan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ise 2009 yılında katıldığı öğrenildi. 

Şehit ateşi Isparta'ya düştü! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine bildirildi... ile ilgili etiketler Kars Isparta Kağızman Şehit yüzbaşı Ferhat Çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.