Şehit Astsubay Şükrü Karadirek kimdir, nereli?

Bitlis’in Tatvan ilçesinde düşen ve 11 askerimizin şehit olduğu elim kazada Astsubay Şükrü Karadirek’in baba ocağı da yasa büründü. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada helikopterin kaza kırıma uğradığı belirtildi.

Bitlis’ten gelen haberler yürek burkmaya devam ediyor. 11 askerimize mezar olan elim helikopter kazasında şehit olanların isimleri belli olmaya başladı. Milli Savunma Bakanlığı’ndan da yapılan açıklamada Tatvan’da kaza kırıma uğrayan helikopterdeki şehit olan kahraman silah arkadaşları için taziye mesajı yayımlandı.

Kazada şehit olanlar arasında bulunan Astsubay Şükrü Karadirek’in Afyonkarahisar’daki baba evine de ateş düştü.

Şehit Astsubay Şükrü Karadirek’in 1,5 yıl önce evlendiği ve 5 aylık bir bebeği de olduğu öğrenildi. Acı haberi alan aile büyük bir üzüntü yaşarken Karadirek’in arkadaşları da sosyal medya üzerinden taziye mesajlarını paylaştı.

Şehit Astsubay Şükrü Karadirek kimdir, nereli? ile ilgili etiketler astsubay Şehit Bitlis helikopter kaza Şükrü Karadirek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.