Şehit Anneleri için en özel Anneler Günü mesajları 2021!

9 Mayıs Anneler Günü bugün kutlanıyor. Tüm dünyada elleri öpülesi annelerimizi kutlamak ve onlar bu özel günde mesajlar atmak için arayışlarımız da başladı. Asker, polis evlatları vatan nöbetinde şehit düşmüş annelerin içlerinde yanan ateşi bir nebze olsun söndürebilmek adına en özel anneler günü mesajlarını derledik.

Şehit Anneleri için en özel Anneler Günü Mesajları haberimizde. 9 Mayıs 2021 Anneler Günü için geri sayım başladı. Koronavirüs salgını gölgesinde geçecek olan bu özel günde hayatlarını fedakarca evlatlarına adamış olan güzel annelerimizin hiç değilse özel bir mesaj atarak gönüllerini kazanabiliriz. İşte Şehit anneleri için en özel Anneler Günü mesajları

Başımızın tacı bütün tüm Şehit Annelerinin Anneler Gününü kutluyorum.

Evlat deyince canı, şehidi haklına gelen tüm şehit Annelerinin günü kutlu olsun.

Annelik; Dünyaya çocuk getirmek değil cennete çiçek yetiştirmektir.. Tüm annelerin, anne olmak isteyenlerin ve hasretle anılan melek annelerin; Anneler Günü Kutlu Olsun.

Elleri tetikte Vatan Nöbeti tutan yiğit kardeşlerimizin Tezkere Haberini Beklerken, Acı Haberlerini alan Şehit ve Gazi Annelerimiz başta olmak üzere, Hastalıkla mücadele, eden tüm sağlık çalışanı Annelerimizin Anneler Günü ‘nü yürekten kutluyorum…

Şehit anneleri için Anneler Günü mesajları ve sözleri | Evladı şehit olan annelere özel Anneler Günü mesajları

Usulca kutlayın Anneler gününü. Anne hasreti çekenlere nispet yapar gibi değil. Öksüzlerin canını acıtmadan.. Yarasına tuz basmadan Olumu ? Başta şehit ve gazi Anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve de canım Annemin anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız.

Başta şehit anneleri olmak üzere iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olan Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakarlığa katlanarak büyüten annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

En çok da sizlerin Anneler günü kutlu olsun şehitlerimizin ANALARI.. Allah sizlerden razı olsun..

Bazı günler sessiz yaşanmalı, onları üzmeden tüm şehit Annelerinin Anneler günü kutlu olsun.

En çok da bu vatan yaşasın diye evlatlarını şehit veren Annelerimizin anneler günü kutlu olsun..

Bir gün değil her gün kıymet bilin Şehit Annelerinin Anneler gününüz kutlu olsun İyi ki varsınız.

Cennet’in ayaklarının altında olduğu müjdelenen; başta Şehit Anneleri olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Bir gün değil, her gün SİZLERİN olsun..

Tüm eli öpülesi şehit annelerinin ellerinden öpüyorum sizler cenneti taşıyan güzel yüreklere sahipsiniz. Anneler gününüz kutlu olsun

Başta evladını bizler için, vatanı için yitirmiş elleri öpülesi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin bu güzel günü kutlu olsun..

Sizler çocuklarınızı vatan için yaşatıp şehit verdiniz; Sizler kalplere fethettiniz annecim. Anneler gününüzü kutlarım.

Ölürsek şehit, kalırsak gazi! Kahraman şehitlerimizin Annelerinin Anneler gününü kutlarım.

Başta evladını şehit vermiş anneler olmak evladı ile imtihan olmuş bütün canların Anneler günü kutlu olsun. Rabbim annelere her daim huzur versin.

Cennet annelerin ayakları altındadır. Yiğidin seni cennette bekliyor GÜZEL ANAM. Anneler günü kutlu olsun.

Güçlü kalpleriyle, sağlam duruşlarıyla hayatın her alanında olan tüm Şehit Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!

Ülkemizi bekası için büyüterek bu vatana şehit veren mükemmel ötesi şehit Analarının Anneler günü kutlu olsun.

Evladını karşılıksız olarak bu vatana şehit vermiş bütün Şehit Annelerinin Anneler günü kutlu olsun.

 

Şehit Anneleri için en özel Anneler Günü mesajları 2021! ile ilgili etiketler Anneler Günü şehit anneler için anneler günü mesajları en özel anneler günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.