Şehit ağabeyinden Meral Akşener'e sert tepki

Dün Sivas'ta protesto edilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzincan’da da tepkiyle karşılandı. Tercan'daki kahvehane ziyareti sırasında gergin anlar yaşanırken, şehit ağabeyi yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi: “Yalan konuşuyorsunuz.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzincan'da esnaf ziyareti yaptı. Erzincan merkezin ardından Çayırlı ve Tercan ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Akşener, Tercan’da bir kahvehaneye girdi.

Şehit ağabeyinden Meral Akşener'e sert tepki

Akşener, bir vatandaşla sohbet ederken vatandaşın da hükümete yönelik eleştirilerde bulunması üzerine şehit ağabeyi Yusuf Budak, oturduğu masadan ayağı kalkarak duruma sert tepki gösterdi. Bir süre gergin anlar yaşanırken Akşener, kahvehaneden dışarı çıkarak esnaf gezisine devam etti.

Şehit ağabeyinden Meral Akşener'e sert tepki - Resim : 2

Şehit ağabeyi Yusuf Budak, “Yalan söylüyorsunuz” şeklinde tepkisini sürdürerek şunları söyledi: “Allah’tan korkun. Yalan konuşmayın. Acından ölüyordunuz şimdi çok şeye sahipsiniz. Ne olmuş memlekete. Yalan konuşmayız. 90’lı yılları hatırlayın. Hepimiz kardeşiz. Terörle geçen yıllarda Tendürek'e çıkamıyorduk. Şimdi dört dörtlük askeri güce sahibiz. Açız, açız, açız diyor. Ne açız. Emekli maaşını alıyor akşama kadar keyif çatıyorsun. İsrail’in, ABD’ye karşı dik duruyoruz.”

Tercan ilçesinin ardından kara yoluyla Erzurum’a hareket eden Akşener dün de Sivas'ta protesto edilmişti.

İHA

 

Şehit ağabeyinden Meral Akşener'e sert tepki ile ilgili etiketler Meral Akşener Erzincan tepki şehit ağabeyi Yusuf Budak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.