Şehir merkezinde yılan dehşeti!

Adıyamanın merkezinde 10 yaşındaki kız yılanla karşı karşıya geldi. Saldırgan yılana itfaiye ekipleri müdahale etti. Güçlükle yakalanabilen yılan, eğitimli ekiplerce merkeze uzak bir yere salındı.

Adıyaman’da, kuzenleriyle birlikte yolda yürüyen küçük kızın üzerine doğru gelen yılan, itfaiye ekiplerinin operasyonu sonucu yakalandı.

YILAN 10 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN ÜZERİNE DOĞRU GELDİ

Adıyaman Merkez Yeşilyurt mahallesi 2176 Sokak içerisinde kuzeniyle birlikte yürüyen Hasret Güneş isimli 10 yaşlarındaki kız çocuğu üzerine doğru gelen yılanı fark ederek kaçmaya başladı. Yılanın Elif Kaçar’a, ait ikametin bahçe duvarının içerisine girdiğini gören Hasret Güneş, ev sahibi Kaçar’a haber verdi.

Şehir merkezinde yılan dehşeti!

Sokak ortasında yılanla karşılaşınca büyük bir korku yaşayan 10 yaşlarındaki Hasret Güneş, 'Oradan yürürken bir titreme duyduk. Daha sonra baktım ayağıma doğru geliyor, ben de kaçtım' diye konuştu.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Durum üzerine olay yerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, duvarda bulunan briketi çekiş yardımıyla kırarak 1 metre uzunluğundaki yılanı yakaladı.

Şehir merkezinde yılan dehşeti! - Resim : 2

YILAN PANİĞE KAPILINCA SALDIRGANLAŞTI

Oldukça saldırgan olan ve yılan yakalama aparatını ısırmaya çalışan yılan, ekipler tarafından yılan torbasına konuldu. Yılan bu defa torbayı ısırarak torbaya girmek istemedi. Bir süre girmemek için direnen yılan daha sonra torbaya konuldu.

Şehir merkezinde yılan dehşeti! - Resim : 3

İTFAİYE EKİPLERİ BALKONLARDAN TUTULAN ALKIŞLA UĞURLANDI

İtfaiye ekiplerine teşekkür eden mahalle sakinleri balkonlardan itfaiye ekiplerini alkışlarla uğurladı. Operasyonla yakalanan yılan daha sonra il merkezine uzak bir alana bırakıldı.

Şehir merkezinde yılan dehşeti! ile ilgili etiketler Adıyaman itfaiye yılan kız merkez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.