Şehidin namusuna küfreden Lütfü Türkkan namus borcundan bahsediyor!

Bingöl'de şehit yakınına sinkaflı küfür eden Lütfü Türkkan'ın Atatürk Havalimanı üzerinden namustan bahseden bir tweet atması büyük tepki çekti. Vatandaşlar "Namustan söz etmek Lütfü Türkkan'a mı kaldı?" yorumları yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde o dönem İYİ Parti Grup Başkanvekili olan Lütfü Türkkan, şehit ağabeyi Tahir Kümran'a ağza alınmayacak küfürler etmişti. 

ŞEHİT AĞABEYİNE SİNKAFLI KÜFÜR

Meral Akşener'in Selahattin Demirtaş'la kahvaltı yapabileceğini söylemesine tepki gösteren şehit ağabeyi Kümran'ın yanına gelen Lütfü Türkkan, kolunun altına aldığı şehit ağabeyine bu sırada sinkaflı küfür etmişti.

 

"NAMUSTAN SÖZ ETMEK LÜTFÜ TÜRKKAN'A MI KALDI?"

Şehit ağabeyine ağza alınmayacak küfürler eden Türkkan'ın attığı bir tweet büyük tepki çekti. 

Atatürk Havalimanı üzerinden namustan bahseden bir tweet atan Türkkan'a vatandaşlar 'Namustan söz etmek Lütfü Türkkan'a mı kaldı?' yorumları yaptı. 

Şehidin namusuna küfreden Lütfü Türkkan namus borcundan bahsediyor!

İşte şehidin namusuna küfreden Türkkan'ın attığı 'namus' tweetine tepkiler:

Şehidin namusuna küfreden Lütfü Türkkan namus borcundan bahsediyor! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan Atatürk Havalimanı Şehit namus
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.