Şehidimizin kanı yerde kalmadı: 80 hedef yerle bir edildi! 17 terörist öldürüldü!

Milli Savunma Bakanlığı, 1 şehidin olduğu saldırı sonrası 80 hedefin vurulduğunu, 17 teröristin de öldürüldüğünü duyurdu.

18 Eylül'de sınırın Suriye tarafından teröristlerce yapılan roketatar saldırısında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hudut karakolunda görevli bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, teröristlerin saldırısına Türk Silahlı Kuvvetleri hemen karşılık verdi.

 

17 TERÖRİST EX

İlk olarak ateş destek vasıtaları ile teröristlerin bulunduğu bölgeler ateş altına alınırken sınır hattına SİHA’lar sevk edildi.

Havadan yapılan atışlar ve ateş destek vasıtalarının misliyle mukabele ve sonrasındaki cezalandırma atışları sonucunda terör örgütüne ait 80'e yakın hedef imha edildi, 17 terörist etkisiz hale getirildi.

 

SURUÇ SALDIRISINI GERÇEKLEŞTİREN TERÖRİSTLER DE BULUNUYOR

Güvenlik kaynakları, öldürülenlerin arasında saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin de olduğu bilgisini paylaşarak, Mehmetçik'in kanının hiçbir zaman yerde bırakılmadığını, şehit ailelerinin gözyaşlarının hesabının sorulduğunu aktardı.

Şehidimizin kanı yerde kalmadı: 80 hedef yerle bir edildi! 17 terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler Şehit terörist msb
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.