Şehidimizin kanı yerde kalmadı: 13 terörist öldürüldü!

Şanlıurfa Bilecik'te bir hudut karakoluna PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 askerimizin şehit oldu, 4 askerimiz ise yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı saldırının ardından belirlenen hedeflerin vurulduğunu, 13 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

MSB: Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda, kahraman silah arkadaşımız Top.Uzm.Çvş. Uğurcan CİRNOOĞLU şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

 

Şehidimizin kanı yerde kalmadı: 13 terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler Şehit terörist msb
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.