Şehitleri, Kılıçdaroğlu saldırıya uğrayınca hatırladı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde uğradığı saldırı bazı çevreler tarafından siyasi propoganda vesilesi olarak görüldü. Saldırının ardından kimi isimler siyasi pozisyonlarına göre mesajlar paylaştı. O isimlerden biri de yeni parti kurma hazırlığından olduğu bilinen eski başbakan Ahmet Davutoğlu'ydu...

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinin Irak sınırında, sisli havayı fırsat bilen PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Çatışmada 4 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Şehit acısı Ankara, Kırıkkale, Giresun ve Iğdır’a düştü.

Bugün Ankara şehidi piyade er Yener Kırıkcı için memleketinde cenaze töreni düzenledi.

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki cenazeye katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu burada saldırıya uğradı.

Cenaze namazının ardından bir grup tarafından protesto edilen ve fiziki saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu korumaları tarafından çevredeki güvenli bir eve götürdü. Yaklaşık 2 saat sonra zırhlı araç ile bölgeden uzaklaştırılan Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FIRSAT BU FIRSAT

Diğer yandan, yaşanan bu üzücü olay bazı çevreler tarafından siyasi propoganda vesilesi olarak görüldü.

Saldırının ardından pekçok isim siyasi pozisyonlarına göre mesajlar paylaştı. O isimlerden biri de yeni parti kurma hazırlığından olduğu bilinen eski başbakan Ahmet Davutoğlu'ydu...

Davutoğlu mesajında siyasi liderleri "kutuplaştırıcı siyasi söylemlerden uzak durmaya" davet etti. "Siyasi kutuplaşma ve geriliminin" sonlandırılması çağrısında bulundu.

Eski başbakan şu ifadeleri kullandı;

"Dün Hakkari’de verdiğimiz dört şehidimiz ülkemizin her hanesinde yürekleri yaktı. Ailelerine ve milletimize taziyelerimi iletiyorum. Bu aziz millet bugüne kadar şehitlerini en zor zamanda bile metanetle defnetmeyi bilmiştir.

Acılarımızı provokasyonlara alet etmek isteyenlere izin veremeyiz. Şehidimizin Ankara’daki cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyorum.

Bu vahim olay, siyasi kutuplaşma ve gerilimin bir an önce geride bırakılması gerektiğini çok açık bir şekilde ortaya koymuştur.

Başta siyasi liderler olmak üzere bütün siyasi ve toplumsal kesimleri, sağduyuya, her türlü teröre karşı omuz omuza vermeye, demokratik düzen içerisinde hareket etmeye ve kutuplaştırıcı siyasi söylemlerden uzak durmaya davet ediyorum."

Şehitleri, Kılıçdaroğlu saldırıya uğrayınca hatırladı!

ŞEHİTLER AKLINA YENİ GELDİ

Ancak Davutoğlu'nun Hakkari'de şehit olan 4 Mehmetçiği, Kılıçdaroğlu'na saldırı olayından sonra anması tepki topladı.

Şehit haberinin dün Türkiye'ye ulaştığı saatlerde hiçbir mesaj paylaşmayan Davutoğlu'nun, bugün cenazede yaşanan üzücü olaylardan sonra siyasi pay kapmak amacıyla paylaştığı bu mesajlar manidar bulundu. / SuperHaber

Şehitleri, Kılıçdaroğlu saldırıya uğrayınca hatırladı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ankara CHP Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.