Seher Dilovan sahnede dekolte giyen ünlü isimleri topa tuttu! Bu sözler kime?

22 yıldır İsviçre’de 19 yaşındaki oğlu Alan Dere ile birlikte yaşam süren halk müziğinin sevilen sesi Seher Dilovan, son dönemde iddialı sahne kıyafetleri giyenleri eleştirdi. Dilovan, 'Sahne kostümü, sanatın görsel şovu olarak algılanabilir ama dekolte giyip bedenini teşhir edenler psikolojik bir vakadır.' açıklamasında bulundu.

İlk albümü "Ayvacı"yı 1992 yılında piyasaya süren Türk halk müziği sanatçısı Seher Dilovan, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmeye hazırlanan 19 yaşındaki müzisyen oğlu Alan Dere ile ilgili de konuşan Dilovan, sahneye iddialı cesur kıyafetlerle çıkan ünlü isimleri topa tuttu.

Seher Dilovan sahnede dekolte giyenleri topa tuttu! Bu sözleri kime?


İŞTE SEHER DİLOVAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI..

Gelelim Eurovision’a... Oğlunuzu tebrik ederim. Ne iyi bir haber bu!

Heyecanlıyız. Çok mutluyum. Oğlum Alan, yıllardır Eurovision’a katılmanın peşindeydi. İlle Eurovision Şarkı Yarışması’na katılacaktı. Elemeler şu anda devam ediyor. Şarkımız kabul görürse İsviçre’yi temsil edecek. Ocakta kesinleşecek.

''ALEYNA TİLKİ DE ARTIK KENDİ ŞARKILARINI ÜRETMELİ''

Nasıl bir şarkıyla başvurdunuz?

İngilizce bir aşk şarkısı. İlk defa global açıdan böyle bir şeye hazırlanıyor. Daha önce yaptığı şarkılar Türkçeydi. Yanlış zamanda doğru kişiyle karşılaşmayı anlatıyor şarkı. Çok emek verdi. Annesi olarak bunu başaracağına eminim. Ona çok güveniyorum. Dünya star’larının birçoğu kendi şarkılarını yazamıyor ama benim oğlum, hem şarkısını yazıyor hem de okuyabiliyor. Bu çok önemli. Aleyna Tilki de artık kendi şarkılarını üretmeli. Başkalarının şarkıları o lezzeti veremez.

19 yaşında çocuğu olan bir anne gibi durmuyorsunuz. Kendinize nasıl bakıyorsunuz?

Gece hayatının içindeyim ama alkol ve sigara içmem. Birinci sınıf gazinolarda sahne aldıktan sonra bile muhakkak uykumu iyi alırım. Tek lüksüm çaydır. Sade yaşarım, gösterişten kaçarım.

''DÜNYA BU HALDEYKEN LÜKS YAŞAYANLAR İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞTIR''

Marka ve lüks takıntınız var mı?

Asla! Hiç haz etmem. İnsanlar açken lüks yaşamak vicdansızlıktır. Dünyada yaşanan haksızlıkların, savaşların, doğa katliamlarının en büyük sebebi insanın doyumsuzluğu ve hep daha fazlasını istemesi. Dünya bu haldeyken lüks yaşayanlar insanlıktan nasibini almamıştır.

Seher Dilovan sahnede dekolte giyenleri topa tuttu! Bu sözleri kime?

'AŞIRI DEKOLTE GİYENLER SAĞLIKLI BİR RUH HALİNDE DEĞİLLER'

Sahnede de hayli sadesiniz. Sizi hiç dekolte kostümlerle görmedim.

Kendime dikkat ederim. Sahne kostümü, sanatın görsel şovu olarak algılanabilir ama dekolte giyip bedenini teşhir edenler psikolojik bir vakadır. Aşırı dekolte giyenler sağlıklı bir ruh halinde değiller. İnsanlar kendine çekidüzen vermeli. İş pornografiye girmemeli.

Selda Bağcan da, “Ben sol muhafazakarım açık giyinmeyi ayıp bulurum” demişti.

Kendisini çok severim. Selda Bağcan’a saygı duyarım ama ben kimseyi ayıplayamam. Ben kendi kıyafetimden sorumluyum. Şu devirde bebeklere, çocuklara, hayvanlara yapılan şiddeti ve tacizi ayıplarım. Doğaya yapılan tahribatı tartışırım. İnsani şeyleri ayıplamam. İnsanlık dışı şeyleri ayıplarım.

 

Seher Dilovan sahnede dekolte giyen ünlü isimleri topa tuttu! Bu sözler kime? ile ilgili etiketler Konser Alan Dere Seher Dilovan sahne kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.