Şehadetlerinin 107. yılında Sarıkamış şehitlerimiz için yürüyoruz!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Sarıkamış şehitleri anısına düzenlenen yürüyüşü canlı olarak aktardı.

"Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı"nın son gününde şehitleri Anma Yürüyüşü gerçekleştiriliyor. Kızılçubuk Zirve Alanı'nda toplanarak başlanan yürüyüş, Ay Yıldız Tören Alanı'nda son bulacak.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, şehitlerimizin anısına düzenlenen yürüyüşü ve devamındaki etkinlikleri canlı yayında anbean aktarıyor.

Şehadetlerinin 107. yılında Sarıkamış şehitlerimiz için yürüyoruz!

"ALLAHUEKBER DAĞLARI'NDA MEHMETÇİK AYAKTA, GÖZLERİ AÇIK ŞEHİT OLDU"

Yüksel, "Askerlerimiz karın üstünde şehitlerimiz için namaz kılıyor. Şam'dan, Kerkük'ten yazlık kıyafetleriyle gelen askerlerimiz Kars'ı Rusya'nın işgalinden kurtarmak için tüm gücüyle savaştı. Allahuekber Dağları'nda Mehmetçik ayakta, gözleri açık şehit oldu. Binlerce insanla birlikte yürüyoruz. Burada hüzün var, dualar var. Askerlerimiz Allahuekber Dağı'nda nöbet tutuyor. Burası eksi 30 dereceye kadar varan soğuğun olduğu bir yer. Rus general 'Askerleri esir alamadım, ayakta, gözleri açık, elleri tetikte şehit olmuşlardı' demişti. Bu hiçbir millette olmayan bir kararlılık." sözlerini kullandı.

Şehadetlerinin 107. yılında Sarıkamış şehitlerimiz için yürüyoruz! - Resim : 2

"ÇOCUKLARIMIZDA MİLLİ BİLİNCİ GELİŞMEK AMACIYLA HER YIL KATILIYORUZ"

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in mikrofonuna konuşan vatandaş, "Çocuklarımıza bu atmosferi yaşatmak, milli bilinci geliştirmek amacıyla her yıl katılıyoruz. Ecdadımız bizim için fedakarlık yaptı, onların anısını yaşatıyoruz." şeklinde konuştu.

Sarıkamış Şehitleri Anma Programı'nın tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Şehadetlerinin 107. yılında Sarıkamış şehitlerimiz için yürüyoruz! ile ilgili etiketler Kars mevlüt yüksel sarıkamış şehitleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.