Sefo konserinde ortalık fena karıştı: Sahneye atlayanlar, fenalaşanlar, kavga edenler...

Ünlü rap sanatçısı Sefo Kocaeli'nin Körfez ilçesinde sahne aldı. Sefo'nun konserinde ortalık fena karıştı. Konser sırasında bir genç sahneye atladı, gençler arasında kavga çıktı ve bir genç kız ise fenalaştı. Konser sırasında çıkan kavga ve yaşanan izdiham kameralara yansıdı.

Rapçi Sefo, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde konser verdi. Yarımca Sahili'nde düzenlenen konsere binlerce genç katıldı. Bir hayranı da Sefo'ya sarılabilmek için kendisini sahneye attı. Yoğun ilgiyle takip edilen konserde kalabalıktan bunalan bir genç kız fenalaştı.

Sefo konserinde ortalık fena karıştı: Sahneye atlayanlar, fenalaşanlar, kavga edenler...

KONSERDE KAVGA ÇIKTI

Konser sırasında henüz belirlenmeyen bir sebeple gençler arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlileri gençleri ayırabilmek için yoğun çaba sarf etti. Kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu.

Sefo konserinde ortalık fena karıştı: Sahneye atlayanlar, fenalaşanlar, kavga edenler... - Resim : 2


HAYRANI SAHNEYE ATLADI

Bir hayranı ise Sefo'ya sarılabilmek için kendisini sahneye attı. Genç, Sefo'nun yanına gidemeden güvenlik görevlileri tarafından sahneden indirildi. Gençler arasındaki gerginlik, konserin bitmesiyle birlikte dışarıya taşındı. Olay, polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu.

Sefo konserinde ortalık fena karıştı: Sahneye atlayanlar, fenalaşanlar, kavga edenler... - Resim : 3


KONSERDE FENALAŞANLAR OLDU

Öte yandan yoğun ilgiyle takip edilen konserde kalabalıktan bunalan bir genç kız fenalaştı. Durumu fark eden vatandaşların sağlık ekiplerine olayı haber vermesi üzerinde konserde hazır halde bulunan ekipler ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genç kızı ambulansa aldı.

Sefo konserinde ortalık fena karıştı: Sahneye atlayanlar, fenalaşanlar, kavga edenler... - Resim : 4

Sefo konserinde ortalık fena karıştı: Sahneye atlayanlar, fenalaşanlar, kavga edenler... ile ilgili etiketler Konser Kavga Kocaeli Körfez sefo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.