Sefirin Kızı'nı Tuba Büyüküstün Bile Kurtaramadı! Tuba Büyüküstün Yeni Dizi İle Anlaştı! Sefirin Kızı ise Final Yapıyor

Bir süreden beri reytingleri yükseltmeye çalışan senaristler ve yapımcı Tuğba Büyüküstün’ün de diziden ayrılmasıyla final kararı aldı. Ünlü oyuncunun başka bir projeyle anlaşma imzaladığı ve çok yakın bir zaman içinde dijital platformda yeni bir diziyle izleyiciyle buluşmaya hazırlandığı belirtildi.

Uzun zamandan beri ekranlarda seyirciyle bir araya gelen ve ilgiyle izlenen Sefir’in kızı dizisinde her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Başta Neslihan Atagül olmak üzere ardı ardına yaşanan ayrılıklar dizinin kaçınılmaz son olarak final yapmasına neden oldu.

Bir süreden beri reytingleri yükseltmeye çalışan senaristler ve yapımcı Tuğba Büyüküstün’ün de diziden ayrılmasıyla final kararı aldı.

Ünlü oyuncunun başka bir projeyle anlaşma imzaladığı ve çok yakın bir zaman içinde dijital platformda yeni bir diziyle izleyiciyle buluşmaya hazırlandığı belirtildi.

Sefirin Kızı Dizisinde Sona Yaklaşılıyor

 

Neslihan Atagül’ün hastalığı nedeniyle geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılmasının ardından yerine ünlü ve başarılı oyuncu Tuğba Büyüküstün gelmişti. Güzel oyuncunun gelmesi yapımcıları umutlandırmış ve kaybedilen reytinglerin yavaş yavaş düzelmeye başlanacağı düşünülmüştü.

Sefirin Kızı'nı Tuba Büyüküstün Bile Kurtaramadı! Tuba Büyüküstün Yeni Dizi İle Anlaştı! Sefirin Kızı ise Final Yapıyor

Ancak hem Atagül’ün ayrılması hem de dizide başka karakterlerin de diziden ayrılmasının ardından dizinin hem reytingleri düştü hem de heyecanı büyük ölçüde azaldı. Bunun üzerine toparlamak için Tuba Büyüküstün ile anlaşan yapımcılar oyuncunun başka bir diziyle anlaşmasının ardından final kararı aldılar.

Sefirin Kızı'nı Tuba Büyüküstün Bile Kurtaramadı! Tuba Büyüküstün Yeni Dizi İle Anlaştı! Sefirin Kızı ise Final Yapıyor - Resim : 2

Dizinin final bölümünün çekildiği ve Büyüküstün’ün sahnelerini tamamladıktan sonra diziden ayrıldığı belirtildi. Dizinin hayranları dizinin bitmesini istemeseler de yayınlanacak final bölümü ise seyirci tarafından merakla bekleniyor.

Tuba Büyüküstünün Yeni Projesi

 

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasının ardından Netflix’te yayınlanmaya başlayacak yeni bir dizide rol almaya başlayacak. Çekimlerinin ve okuma provalarının henüz başlanmadığı dizi için ünlü oyuncunun epey bir heyecanlı olduğu belirtildi.

Üç kadının hayatının anlatılacağı dizinin yönetmenlerinden biri de daha sevilen Atiye dizisinin yönetmenlerinden biri olan Burcu Alptekin’in olacağı belirtildi.

Sefirin Kızı'nı Tuba Büyüküstün Bile Kurtaramadı! Tuba Büyüküstün Yeni Dizi İle Anlaştı! Sefirin Kızı ise Final Yapıyor - Resim : 3

2003 yılından bu yana farlı projelerle ekranlarda olan Tuğba Büyüküstün bu yeni diziyle adından uzun süre söz ettirecek görünüyor. Daha önce rol aldığı pek çok dizide gösterdiği performans uzun süre konuşulmuştu.

Tuba Büyüküstün pek çok dizide rol oynamaya Çemberimde Gül Oya dizisinde gösterdiği performansla başladı. Bu dizinin ardından çok sayıda dizide oynayan ünlü oyuncu,  Ihlamurlar Altında dizisiyle iyiden iyiye aranılan oyuncular arasına girmeyi başardı.

Sefirin Kızı'nı Tuba Büyüküstün Bile Kurtaramadı! Tuba Büyüküstün Yeni Dizi İle Anlaştı! Sefirin Kızı ise Final Yapıyor ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.