Sefirin Kızı sezon Finali İzle! 22 Haziran Sefirin Kızı Son bölüm izle! Nare ve Sancar'ın akıbeti...

Sefirin Kızı Sezon Finali İzle! Star TV'de yayınlanan dizinin 17. ve son bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Fragmanın detaylarında görünen Sancar'ın vurulup denize düşmesi akıllara Sancar ölecek mi sorusunu getirdi. Vatandaşlar, Nare'nin Akın tarafından kaçırılacağını sezon finalinde öğrenebilir. Sefirin Kızı, sezon finalinde işlerin rengi tamamen değişecek. İşte Sefirin Kızı son bölüm izleme linki ve detaylar haberimizde..

Sefirin Kızı Sezon Finali izle! Ekranların en çok izlenen dizisi bu akşam sezon finaliyle Star Tv ekranlarında olacak. 17. ve son bölümüyle ekrana veda edecek olan Sefirin Kızı'nda, Nare'nin kaçırılma olayı herkesi şaşırtırken Sancar'ın vurularak denize düşmesi akıllara gelecek sezon Sancar olmayacak mı sorusunu getirdi. Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanında ipuçlarının verildiği sezon finali muhteşem bir son bölüm olacak. İşte Sefirin Kızı son bölüm izleme linki ve merak edilen detaylar haberimizde..


SEFİRİN KIZI SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


22 HAZİRAN SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM İZLE


STAR TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sefirin Kızı 17. bölüm sezon finali fragmanı yayında! Sefirin Kızı yeni bölümde Nare kaçırılacak mı?


SEFİRİN KIZI SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Ne yalan ne destan olabilen Nare ile Sancar, şimdi çocukları için endişeden kahrolan bir anne ile babadırlar. Kaza yapan ve ciddi bir beyin travması geçiren Kavruk bulunur, ama Melek ortada yoktur. Nare ile Sancar bütün kavgalarını bir kenara bırakıp kızlarını bulmaya çalışırlar. Melek kaybolunca velayet davası ertelenmiştir. Önce kızlarını bulup sonra onun için savaşa gireceklerdir.

Gediz, bu tablonun içinde iyice yabancı hisseder. Ona ne velayet davasını ne de Melek’in kaybolduğunu haber vermemişlerdir. Ancak kapıya gelen bir sürpriz, Gediz’i tüm bu olayların ortasına taşır.

Nare çocuğunu ararken, Akın’ın onun hakkında başka planları vardır ve bu sefer kendisine çok güçlü bir ortak bulmuştur; Kahraman. Kahraman’dan Melek’i kullanarak Nare’yi kaçırmasını ister. Ancak Kahraman’ın kendine has yöntemleri vardır ve izlediği yol önce büyük bir mutluluğa, sonra Sancar’ın bir denizin dibinde ölümle karşı karşıya kalmasına sebep olur.

Melek bulunacak mı? Nare kaçırılacak mı? Sancar o denizin dibinde boğulacak mı?

Denizin dibinde onlar çocukken başlayan bu sevda, şimdi bir çocukları varken yine denizin dibinde mi son bulacak?

Sefirin Kızı sezon Finali İzle! 22 Haziran Sefirin Kızı Son bölüm izle! Nare ve Sancar'ın akıbeti... ile ilgili etiketler Star TV sefirin kızı sezon finali izle sefirin kızı son bölüm izle sefirin kızı 17.bölüm izle sefirin kızı canlı izle star canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.