Sefirin Kızı Neslihan Atagül neden ayrıldı? Yeni Sefirin Kızı Fahriye Evcen mi Aybüke Pusat mı?

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül’ün ayrılışı izleyenlerde büyük bir şok etkisi yarattı. Dizinin yakın takipçileri ise Sefirin Kızı Nare kim olacak sorusuna yanıt aradı. Peki, Sefirin Kızı Neslihan Atagül neden ayrıldı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Nare’nin şok eden ayrılığı dizinin final yapıp yapmayacağı dedikodularını da beraberinde getirdi. Bağırsak Sendromu hastalığı nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül’ün yerine kimin geçeceği araştırılmaya başlandı. Bunlar için iki yeni oyuncunun ismi ön planda yer aldı.

SEFİRİN KIZI NESLİHAN ATAGÜL NEDEN AYRILDI?

Daha öncesinde Bağırsak Sendromu hastalığına yakalandığı için 10 gün rapor alan ancak rahatsızlığı geçmeyen Neslihan Atagül sonunda Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak durumunda kaldı ve takipçilerine sosyal medya üzerinden veda etti.

SEFİRİN KIZI NARE KİM OLACAK? FAHRİYE EVCEN Mİ AYBÜKE PUSAT MI?

Sefirin Kızı dizi yapımcıları bu konuda kesin bir karara varmasalarda Neslihan Atagül’ün yerine başrol oyuncusu olarak gelebilecek iki güçlü aday bulunmakta. Bunlar arasında öne çıkan iki isim ise Fahriye Evcen ve Aybüke Pusat.

Sefirin Kızı Neslihan Atagül neden ayrıldı? Yeni Sefirin Kızı Fahriye Evcen mi Aybüke Pusat mı?

Engin Akyürek ile daha önceden Ölene Kadar adlı dizide beraber oynayan Fahriye Evcen, Sefirin Kızı adlı dizi için en büyük adaylar arasında ilk sırada. Oğlu Karan ile şu aralarda ilgilenen güzel oyuncu daha önceden yaptığı açıklamalarda tekrardan setlere geri dönmek istediğini belirtmişti. Bu sebeple kendisine Sefirin Kızı dizisi için gelen tekliflere sıcak bakabilir.

Sefirin Kızı Neslihan Atagül neden ayrıldı? Yeni Sefirin Kızı Fahriye Evcen mi Aybüke Pusat mı? - Resim : 2

Diğer başrol oyuncusu adaylardan birisi de şu an herhangi bir yapımda rol almayan genç oyuncu Aybüke Pusat. Dizinin yapımcılarının Sefirin Kızı Nare karakterinin yeni başrol oyuncusunu önümüzdeki günlerde kesin olarak duyurması beklenmekte.

Sefirin Kızı Neslihan Atagül neden ayrıldı? Yeni Sefirin Kızı Fahriye Evcen mi Aybüke Pusat mı? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı Neslihan Atagül Fahriye Evcen Aybüke Pusat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.