Sefirin Kızı İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! Final Bölümü Öyle Duygusal Olacak ki Kimse Gözyaşlarını Tutamayacak

Sefirin Kızı dizisi, 11 Mayıs Salı akşamı 52. bölümde son olarak seyircilerle buluşacak ve final yapacaktır. Dizinin hayranları, bu Salı akşamı Mavi ve Sancar'ın hikayesini son olarak görecektir.

Star TV’nin en çok seyredilen dizisi olan Sefirin Kızı, ilk sezon çok muhteşem bir şekilde başlaması ile beraber, ikinci sezon reyting oranlarında çok düşüş yaşamıştır. Buna bağlı olarak da Sancar ve Mavi karakterlerinin hikayesini anlatan Sefirin Kızı dizisine veda vakti geldi? Özellikle Nare ile başlayan ve fakat Mavi ile devam eden senaryonun son bölümlerinde Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün, hayranlarını çok mutlu etti.

 Sefirin Kızı İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! Final Bölümü Öyle Duygusal Olacak ki Kimse Gözyaşlarını Tutamayacak

İlk başladığı sezon da çok ilgi görmesinden sonra, diziden Neslihan Atagül’ün ayrılması ile beraber, dizi farklı bir etkene sürüklenmiştir. Fakat dizi yine de geniş bir seyirci kitlesine sahip olmayı başarmıştır. Günümüz de ise dizinin çekimleri tamamen sona ermiştir.

Sefirin Kızı İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! Final Bölümü Öyle Duygusal Olacak ki Kimse Gözyaşlarını Tutamayacak - Resim : 2

Bodrum da çekimleri sona eren dizinin oyuncuları ve ekip çalışanları da birbirlerine veda ederek ayrılmıştır. Şimdi ise final bölümünün sona ermesi ile Sefirin Kızı hikayesi tamamen sona erecektir.

 

Sefirin Kızı 52. Bölüm Final!

 

Sefirin Kızı dizisi, 11 Mayıs Salı akşamı 52. bölümde son olarak seyircilerle buluşacak ve final yapacaktır. Dizinin hayranları, bu Salı akşamı Mavi ve Sancar'ın hikayesini son olarak görecektir. Kısacası dizi Salı akşamı hayranlarına veda edecektir.

Sefirin Kızı İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! Final Bölümü Öyle Duygusal Olacak ki Kimse Gözyaşlarını Tutamayacak - Resim : 3

Final de neler olacağı dizinin hayranları tarafından çok ama çok merak ediliyor. Bilhassa dizinin final bölümünün fragmanını izleyen hayranları, dizinin son fragmanını büyük bir buruklukla karşıladı. Dizinin net olarak tamamen biteceği hayranları tarafından bilinmekteydi. Fakat yine de dizinin sevenleri sosyal medya da üzüntülerini dile getirdiler.

 

Sefirin Kızı Oyuncuları Şimdiden Yeni Projeler ile Anlaşıyor!

 

Dünya çapında da çok büyük hayran kitlesine sahip olan Sefirin Kızı dizisi, şimdi ise yurt dışı satışları ile ön plana çıkacaktır. Özellikle Engin Akyürek, dizinin yurt dışı satışlarında iyi dönüşler beklendiğini açıklamıştır. Diziyi çok iyi proje olarak açıklayan Akyürek, diziden de çok memnun bir şekilde ayrılmaktadır.

Sefirin Kızı İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! Final Bölümü Öyle Duygusal Olacak ki Kimse Gözyaşlarını Tutamayacak - Resim : 4

Özellikle hayranları şimdiden rol alacağı projeleri de sabırsızlıkla merak ediyor. Oyuncu Tuba Büyüküstün ise Netflix platformunda yayınlanacak olan 3 kadının hikayesini anlatacak olan proje ile şimdiden anlaştı.

Sefirin Kızı İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! Final Bölümü Öyle Duygusal Olacak ki Kimse Gözyaşlarını Tutamayacak ile ilgili etiketler Sefirin Kızı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.