Sefirin Kızı izle STAR TV canlı!

Sefirin Kızı izle Star TV canlı! Sefirin Kızı 21. bölüm tek parça full izle bağlantısı haberimizde. Sefirin Kızı son bölüm izlemek ve Sefirin Kızı yeni 21. bölüm youtube linki için haberimizi ziyaret edin. İşte detaylar...

Sefirin Kızı izle 21. bölüm Star TV! Başrollerinde Engin Akyürek'in oynadığı Sefirin Kızı son 21. bölüm full tek parça izleme bağlantısı haberimizde. Sefirin Kızı yeni bölümünde Sancar ve Nare arasında ipler geriliyor. Menekşe ise ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Gediz'in evine giden Nare, Sancar'dan tepki görüyor ve kızı Melek'in velayet davası için hırslanıyor. Detaylar haberimizde...

SEFİRİN KIZI 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sefirin Kızı 21.bölümde neler oluyor? Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi çekimleri Muğla ve Montenegro'da gerçekleştirilmektedir.

SEFİRİN KIZI KONUSU NEDİR?

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.
Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.