"Sefirin Kızı" hayranlarına üzen haber!

Star TV'de yayınlanan ve ekranlara hızlı bir giriş yapan Sefirin Kızı dizisi reytingleri eski beklentiyi karşılamıyor. Ünlü isimlerin yer aldığı kadrosuyla dikkat çeken dizinin final yapacağı iddia ediliyor.

Destansı bir aşkın anlatıldığı başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun rol aldığı Sefirin Kızı dizisi hakkında söylentiler başladı.

Son zamanlarda aldığı düşük reytingler toparlamayı bir türlü başaramayan Sefirin Kızı için ne gibi bir karar verileceği henüz açıklanmadı.

SEFİRİN KIZI DİZİSİNİN KONUSU

Sefirin Kızı Nare (Neslihan Atagül Doğulu) ile yörenin sözü geçen varlıklı iş adamı Sancar’ın (Engin Akyürek) destansı aşk hikayelerini anlatıyor.

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı’nın yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Yoksul bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

"Sefirin Kızı" hayranlarına üzen haber! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.