Sefirin Kızı final mi oluyor? Sefirin Kızı final mi yapacak?

Sefirin Kızı final mi oluyor? Sefirin kızı final mi yapacak merak ediliyor. Bu akşam 24. son bölümüyle ekrana gelen STAR TV dizisi Sefirin Kızı final mi yapacak sorusu araştırılıyor. Engin Akyürek'in başrol oynadığı Sefirin Kızı bitiyor mu? işte yanıtı.

Sefirin Kızı final mi oluyor? Sefirin Kızı bitiyor mu? STAR TV dizisi Sefirin Kızı final mi yapacak sorularının yanıtı haberimizde.

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ OLUYOR?

Sefirin Kızı ne zaman final yapacağı belli değil. Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı bir Alacakuş hikayesi olan Sefirin Kızı final bölümü ile ilgili kanal ve yapımcılardan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Hepimiz biliyoruz ki dizilerin yayın süresi reyting sonuçları ile doğrudan orantılı. Sefirin Kızı dizisi de 2. sezonda reyting sonuçlarında son bir aydır en üst sıralarda yer alamadı. Bu durum da akıllara Sefirin Kızı ne zaman final yapacak? Sefirin Kızı yayın günü değişir mi? Sefirin Kızı bitiyor mu? gibi soruları getiriyor.

SEFİRİN KIZI BİTİYOR MU?

Kanal ve yapımcılardan bu konuda herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Bu sebeple Sefirin Kızı bitiyor. diyemeyiz. Son bir aydır Total grupta reyting sıralamasında 4. sırada olduğunu gördüğümüz Sefirin Kızı rakiplerinin gerisinde kalıyor. İzleyenlerin dizinin sosyal medya hesabında yaptıkları yorumlardan da Nare’nin Sancar’ın ona yaşattığı tüm olanlardan sonra hala ona aşık olması güçlü bir kadın profili göstermediği için tepki alıyor. Dizi ile ilgili son gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Sizler de eğer devam etmesini ya da dizide nelerin değişmesi gerektiğini düşünüyorsanız, Kanal ve Yapımcılara fikirlerinizi iletebilirsiniz.

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ YAPACAK?

21 Eylül Total Grup Reyting Sonucu
1 – ÇUKUR
2 – MASTERCHEF TÜRKİYE
3 – MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
4 – SEFİRİN KIZI
5 – YASAK ELMA

28 Eylül Total Grup Reyting Sonucu
1 – UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU
2 – ÇUKUR
3 – MASTERCHEF TÜRKİYE
4 – YASAK ELMA
5 – SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER
6- SEFİRİN KIZI

5 Ekim Total Grup Reyting Sonucu
1 – UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU
2 – ÇUKUR
3 – MASTERCHEF TÜRKİYE
4- SEFİRİN KIZI

12 Ekim Total Grup Reyting Sonucu
1 – UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU
2 – ÇUKUR
3 – MASTERCHEF TÜRKİYE
4 – SEFİRİN KIZI

Kaynak:finansajans.com

Sefirin Kızı final mi oluyor? Sefirin Kızı final mi yapacak? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kzıı final mi oluyor sefirin kızı final mi yapacak sefirin kızı bitiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.