Sefirin Kızı Dizisi Giderayak Rekor Kırdı! Masumlar Apartmanını Yerle Bir Etti! Hekimoğlu İse Son Vuruşunu Özel Sahnesi İle Yaptı

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek sürekli olarak yayınlanan Adba TV’nin 4 Mayıs Salı günü diziler arasındaki paylaşım rekabeti sonucunu açıkladı. Adba TV2nin hazırladığı sonuçlara göre salı gününün galibi büyük başarı elde ederek Star TV dizisi Sefirin Kızı oldu.

Diziler arası sosyal medyada paylaşım rekabeti devam ederken araştırma sonuçlarına göre son derece şaşırtıcı sonuçlar vermeye devam ediyor. Reyting azlığı yüzünden final kararı alan diziler sosyal medya paylaşımlarıyla reytingi yüksek dizileri geride bırakıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek sürekli olarak yayınlanan Adba TV’nin 4 Mayıs Salı günü diziler arasındaki paylaşım rekabeti sonucunu açıkladı. Adba TV2nin hazırladığı sonuçlara göre salı gününün galibi büyük başarı elde ederek Star TV dizisi Sefirin Kızı oldu. 

Sefirin Kızı Dizisinde Başrol Değişikliği 

 

Yayın hayatına reyting yüksekliği ile başlayan dizi bazı aksaklıklar yaşanması nedeni ile büyük bir düşüş ile karşı karşıya kaldı. Bunun en büyük nedeni başrol oyuncu değişikliği olması kendi isteği ile diziden ayrılmayan zorunlu olarak ayrılması gerekti. Nare’yi canlandıran Neslihan Atagül’ün  sağlık sorunular nedeni ile diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Sefirin Kızı Dizisi Giderayak Rekor Kırdı! Masumlar Apartmanını Yerle Bir Etti! Hekimoğlu İse Son Vuruşunu Özel Sahnesi İle Yaptı

Bunun üzerine büyük bir düşüş yaşayan Sefirin Kızı‘nı son anda diziye dahil edilen Tuba Büyüküstün bile reytingini yükseltemedi. Nitekim bunun sonucunda bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Sefirin Kızı,52, bölüm ile beraber 11 mayıs Salı akşamı takipçilerine veda etmek zorunda kaldı. On bir mayıs salı akşamı ekranlara veda edecek. Son bölümü sevenleri tarafından heyecanla beklenen dizi adından sosyal medyada oldukça çok konuşulan çok paylaşım yapılan dizi oldu. 

En Çok Konuşulan Dizi Sefirin Kızı

 

Her ne kadar reytingler de beklenilen sonucu alamasa da Sefirin Kızı sosyal medyada adından en çok konuşulan en çok paylaşım yapılan dizilerden oldu. Bunun sebebi ise hiç kuşkusuz Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün‘ün yurt dışındaki sevenleri. Sevenlerinin sosyal medyada paylaşımları sayesinde Sefirin Kızı, dört mayıs salı akşamı 174.379 iletiyle salı gecesinin birincisi oldu.

TRT 1’in en iddialı dizilerinden biri olan Masumlar Aparmanı da olmak üzere Sefirin Kızı’nın gerisinde kaldı. Her bölümü birbirinden duygusal ve oldukça heyecanlı sahneleriyle takipçilerini ekrana bağlayan Masumlar Apartmanı her ne kadar salı akşamının ikincisi olsa da 22.258 iletiyle Sefirin Kızı’nın oldukça gerisinde kaldı. Listenin üçüncü sırasında ise Hekimoğlu da Sefirin Kızı gibi ekranlara veda etmeye hazırlanan dizilerden bir tanesi oldu. 

Sefirin Kızı Dizisi Giderayak Rekor Kırdı! Masumlar Apartmanını Yerle Bir Etti! Hekimoğlu İse Son Vuruşunu Özel Sahnesi İle Yaptı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.