Sefirin Kızı bu akşam yok mu? 25 Ocak Tuba Büyüküstün'lü Sefirin Kızı var mı?

Sefirin Kızı bu akşam yok mu sorusunun cevabı haberimizde. STAR TV'de yayınlanan Engin Akyürek'li dizi Sefirin Kızı'nda Ocak 37. bölümü ekrana gelecek mi? Neslihan Atagül'ün diziden ayrılması ve Tuba Büyüküstün'ün diziye dahil olması sonrası bu akşam Sefirin Kızı var mı?

Sefirin Kızı bu akşam yok mu, Tuba Büyüküstün'lü Sefirin Kızı 37. yeni bölümü bu akşam var mı merak ediliyor. İşte yanıtı..

SEFİRİN KIZI BU AKŞAM YOK MU?

Sefirin Kızı 37. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak öte yandan Sefirin Kızı 37. yeni bölümüyle 1 Şubat Pazartesi günü ekrana gelmesi bekleniyor.

Yeni bölüm özeti

Nare'nin gidişiyle Sancar ve Melek birbirlerini mutluluk oyunu oynayarak ayakta tutmaya çalışırlar. Ama bu terk edilmişlik ikisinin kalbi için de ağır bir yüktür. Bütün konak halkı onlara destek olmak için aynı oyuna katılmış gibi davranır.

Gediz ise geride bırakılanlardan biri olsa da yanında Müge'den başka destek bulamaz. Her şeyi Sancar için yapmış olmasına rağmen günah keçisi ilan edilmek üzüntüsünü derinleştirir. Nare'nin fikrini aklından çıkarmaya çalışan Gediz'in kafasını Güven de karıştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Konaktan ayrılan Yahya ailesi tarafından gözden çıkarılmış hissederken Dudu'nun sürpriziyle bambaşka sorgulamalara girer. Elvan ise kendi yolunda yürümek için gereken cesareti toplamaya çalışır.

Sancar, Gediz'den gelen haberle bir kez daha sarsılacak ve başka büyük bir sınavdan daha geçmek zorunda kalacaktır. Oysa yaktığı kulübeyi bile Melek için yerine koymaya çalışan Sancar için hayatın bambaşka planları vardır. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar'ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.

Star TV yayın akışı

Yerli Dizi / Tekrar

GENİŞ AİLE

06:00

Güncel

MESUT YAR İLE BUGÜN

07:00

Eğlence

DEMET VE ALİŞAN İLE SABAH SABAH

09:45

Güncel

GERÇEĞİN PEŞİNDE

13:15

Yerli Dizi / Tekrar

SÖZ

16:30

Ana Haber

STAR HABER

18:30

Akşam Kuşağı

Yerli Dizi

SEFİRİN KIZI

20:00

Yerli Dizi / Tekrar

AKREP

00:15

Yabancı Sinema

ŞAH MAT

03:00

Yabancı Sinema

ŞAH MAT

04:30

Sefirin Kızı bu akşam yok mu? 25 Ocak Tuba Büyüküstün'lü Sefirin Kızı var mı? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı bu akşam var mı sefirin kızı bugün var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.