Sefirin Kızı Bitiyor mu? 19 Nisan Sefirin Kızı yayından kalkıyor mu, neden yok? Sefirin Kızı bu akşam var mı?

Star Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Sefirin Kızı bitiyor mu? Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün'ün oynadığı Sefirin Kızı yayından kalkıyor mu, bu akşam neden yok? Neslihan Atagül'den sonra reytinglerde belirgin bir düşüş yaşayan Sefirin Kızı bu akşam var mı?

Sefirin Kızı bitiyor mu merak ediliyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Sefirin Kızı'nın başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün rol alıyor. Ancak 19 Nisan Pazartesi akşamı televizyonlarını açan izleyiciler Sefirin Kızı'nı göremeyince internette araştırmalara başladı. Peki Sefirin Kızı neden yok, yayından kalkıyor mu?

Reyting yarışında oldukça geriye düşen Sefirin Kızı dizisi yayın günü değişti. Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı artık Salı günleri Star Tv ekranlarında olacak. Yani 20 Nisan Salı akşamı Sefirin Kızı yeni bölüm izlenebilecek.

SEFİRİN KIZI YAYINDAN KALKIYOR MU?

19 Nisan 2021 Pazartesi akşamı Star Tv yayın akışında kendine yer bulan Sefirin Kızı yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

Sefirin Kızı Bitiyor mu? 19 Nisan Sefirin Kızı yayından kalkıyor mu, neden yok? Sefirin Kızı bu akşam var mı?

SEFİRİN KIZI YOK MU, NEDEN YOK?

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı yeni bölümü ile bu akşam milyonların gündemine geliyor. Her hafta izleyenlerini ekran başına kilitleyen dizinin bu hafta yayın akışında yer almıyor oluşu akıllara final mi yaptı sorularını getirse de dizinin yayın gününde değişikliğe gidildiği bildirildi.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sefirin Kızı dizisi her pazartesi ekrana geliyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanında yayın gününün değiştiği bilgisine yer verildi. Sefirin Kızı dizisi artık salı günü yayınlanacak.

Sefirin Kızı Bitiyor mu? 19 Nisan Sefirin Kızı yayından kalkıyor mu, neden yok? Sefirin Kızı bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı bitiyor mu 19 nisan sefirin kızı yayından kalkıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.