Sefirin Kızı 49. bölüm tek parça izle

Sefirin Kızı 49. bölüm full izle kesintisiz olarak puhutv platformunda. 20 Nisan akşamında Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin 49. son bölümünü tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Engin Akyürek'in oynadığı Sefirin Kızı 49. bölüm ile 20 Nisan Salı akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Sefirin Kızı 49. son bölümünde; Sancar, kocaman bir aile olacak olmanın mutluluğu içerisindeyken Mavi ve Melek için Mavi’nin çabaları konağın kapılarını tekrardan ardına kadar açmıştır.

SEFİRİN KIZI 49. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Sedat ve Güven, Halise’nin üzerinde kurdukları baskının dozunu artırırken konakta da Gülsiye, tanık oldukları karşısında Halise ile ilgili korkunç bir şüpheye sürüklenir. Halise ise vicdanıyla evladını kaybetme ihtimali arasında kalır.

Sefirin Kızı 49. bölüm tek parça izle

Elvan öğrendiklerini sindirmeye çalışırken arka arkaya tüm hayatını değiştirecek kararlar vermek zorunda kalır. Aklı ve kalbi arasında gelgitler yaşarken Bora ve Yahya’nın hamleleriyle iyice köşeye sıkışacaktır.

Sancar kalbindeki kuşkulardan arınıp tüm ailesine sahip çıkmaya çalışırken yine Mavi’nin tek başına alacağı bir kararla sınanacaktır. Üstelik bu karar yalnızca ikisini değil Sancar’ın sevdiği başka hayatları da etkilemektedir.

Sefirin Kızı 49. bölüm tek parça izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.