Sefirin Kızı 48. bölüm izle!

Sefirin Kızı 48. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak puhutv platformunda. 12 Nisan akşamında Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin 48. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Engin Akyürek’in oynadığı Sefirin Kızı dizisi 12 Nisan Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Sefirin Kızı dizisinin son bölümünde; Mavi sonunda hamile olduğunu öğrenmiştir ve büyük bir ikilemin içerisine düşmüştür.

Sefirin Kızı 48. bölüm izle!

Düğün sonrasında konakta kopan fırtınalar Sancar’ın atacağın yeni adımla birlikte yeniden düzene girecektir. Sedat ve Güven birlikte kurdukları planı devreye sokmaya hazırlanırken Mavi de ona karşı olan bu tuzaktan tamamen habersiz bir şekilde kendi cehenneminde kalmıştır. Sancar ile yüzleşmek hiçte göründüğü kadar kolay olmayacaktır.

Sancar da sevdiklerini korumak adına mücadelesine devam ederken marina hakkında bazı bilgilere ulaşacak ancak annesinden alacağı haberle dünyası başına yıkılacaktır. Elvan da Bora konusunda üst üste hayal kırıklıkları yaşamaktadır.

Yahya da Elvan için elinden gelen her şeyi yaparken ansızın gelecek bir haber ikisinin de dünyasını alt üst edecektir.

SEFİRİN KIZI 48. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sefirin Kızı 48. bölüm izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 48. bölüm sefirin kızı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.