Sefirin Kızı fragman! 37. bölüm fragmanı izle!

Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı izle! Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı merak ediliyor. 18 Ocak akşamı STAR TV'de yayınlanan Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı izle merak ediliyor. Barşllerinde Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Sefirin Kızı 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEFİRİN KIZI 37. BÖLÜM FRAGMANI İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Sancar ne olursa olsun kaçmak yerine kalmayı seçer ve kimsenin suçsuz yere bedel ödemesine izin vermez. Nare ise Sancar’ın içeriden çıkması için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır.

Sefirin Kızı 36. bölüm izle (son bölüm full) - StarTV, 18 Ocak 2021 - Narin  canına kıyacak! YouTube - Sefirin Kızı - Haber16

Sancar’ın ipini çekenin kim olduğunu anlayan Nare, büyük bir çaresizliğe sürüklenir. Üstelik Akın’ın cesedinin bulunmasıyla birlikte miras konusu da tekrar başına bela olur ve Nare babasıyla karşı karşıya gelir. Güven’in kurduğu oyunlar bu kadarla da kalmayacaktır.

Konak kriziyle birlikte Halise Efe’nin bozulan sağlığı tüm Efeoğlu ailesini endişelendirir. Bir de Sancar’ın içeride başına gelenler başta Nare olmak üzere herkesin yüreğine korku salar. Nare, bedeli ne olursa Sancar’ın oradan çıkması gerektiğinin farkındadır. Gediz onu bir türlü affetmeyen sağdıcının kurtuluşu için Nare’ye var gücüyle yardım eder.

 

Sefirin Kızı fragman! 37. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 37. bölüm fragmanı sefirin kızı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.