Sefirin Kızı 36. bölüm izle!

Sefirin Kızı 36. bölüm full izlenmek için yayında. 18 Ocak Pazartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan Sefirin Kızı 36. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 36. bölüm izle merak ediliyor. 18 Ocak Pazartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan ve başrollerinde Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı 36. bölüm tek parça youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Sefirin Kızı 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEFİRİN KIZI 36. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Özgürlüğüne kavuşan Sancar her şeyin tek tek yoluna girmesiyle kötü günlerin bittiğini düşünür. Ancak Nare'nin ondan uzak durmasıyla kendini bambaşka soruların içinde bulur. Şüphelerinin peşine takılarak ondan saklanan tüm gerçekleri birer birer ortaya çıkarmaya başlayacaktır.

 Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak? Sefirin Kızı 36.bölüm fragmanı yayınlandı!

Güven'in artan baskısıyla Gediz ve Nare'nin evliliklerinin sır olarak kalması çok zor hale gelir. Aldıkları bir haberle Sancar ve Gediz en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır. Sonunda Sancar, Nare'nin Gediz ile evlendiğini öğrenir. Bu gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemeyen Sancar'ın inandığı tüm değerler altüst olacaktır.

Evlilik haberi konakta da bomba etkisi yaratır. Melek büyük bir umutsuzlukla babasına sarılır. Baba kızın birbirlerine destek olmaktan başka çareleri yoktur.

Nare, bugüne kadar yaşadıklarının üzerine bir de Sancar'ın özgürlüğü adına altına girdiği yükleri artık taşıyamaz. Hem kendi hem de sevdiklerinin hayatı için bir karar almalıdır. Herkes için yeni bir hayat ihtimali mümkün olacak mıdır?

Sefirin Kızı 36. bölüm izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 36. bölüm full sefirin kızı 36. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.