Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı izle!

Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 11 Ocak Pazartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan son bölüm sonrası Sefirin Kızı 36. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. 11 Ocak Pazartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan ve başrollerinde Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı dizisi oldukça sevildi.

Şimdi dizisinin takipçileri Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Sefirin Kızı 36. yeni bölümü 18 Ocak akşamı yine STAR'da yayınlanacak.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar ne olursa olsun kaçmak yerine kalmayı seçer ve kimsenin suçsuz yere bedel ödemesine izin vermez. Nare ise Sancar’ın içeriden çıkması için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Sancar’ın ipini çekenin kim olduğunu anlayan Nare, büyük bir çaresizliğe sürüklenir. Üstelik Akın’ın cesedinin bulunmasıyla birlikte miras konusu da tekrar başına bela olur ve Nare babasıyla karşı karşıya gelir.

Sefirin Kızı 35. Bölüm izle, Sefirin Kızı tek parça izle, Sefirin Kızı  bölümü izle, Sefirin Kızı 11 Ocak 2021 son bölüm, Sefirin kızı 36.bölüm  fragmanı izle

Güven’in kurduğu oyunlar bu kadarla da kalmayacaktır. Konak kriziyle birlikte Halise Efe’nin bozulan sağlığı tüm Efeoğlu ailesini endişelendirir. Bir de Sancar’ın içeride başına gelenler başta Nare olmak üzere herkesin yüreğine korku salar. Nare, bedeli ne olursa Sancar’ın oradan çıkması gerektiğinin farkındadır. Gediz onu bir türlü affetmeyen sağdıcının kurtuluşu için Nare’ye var gücüyle yardım eder.

Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.