Sefirin Kızı 35. bölüm izle!

Sefirin Kızı 35. bölüm full izlenmek için yayında. 11 Ocak Pazartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan Sefirin Kızı 35. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde STAR TV'de izlenebilecek. Peki, Sefirin Kızı 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 35. bölümü ile bu akşam STAR TV'de yayınlandı. Başrollerinde Engin Akyürek'in rol aldığı sevilen dizi Sefirin Kızı 35. bölüm tek parça star tv canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Sefirin Kızı son bölümde; Gediz, Sancar için katil olmayı göze almıştır. Bu iki sadıç arasında bir şeyleri tamir edecek mi yoksa artık ortada tamir edecek bir şey kalmadı mı? Sancar, Gediz’i affedecek mi? Peki Gediz’in Sancar’ın canı için feda ettiği Sahra, Gediz’i affedecek mi?

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Gediz, Sancar için katil olmayı göze almıştır. Bu iki sadıç arasında bir şeyleri tamir edecek mi yoksa artık ortada tamir edecek bir şey kalmadı mı? Sancar, Gediz’i affedecek mi? Peki Gediz’in Sancar’ın canı için feda ettiği Sahra, Gediz’i affedecek mi?

Öte yandan, Kahraman’ın sorduğu “Bundan sonra özgür bir yarıcının oğlu mu olacaksın yoksa mapus bir Sancar Efe mi?” sorusuna Sancar’ın cevabı nettir; “Mapus bir Sancar Efe”.

Ancak Nare’nin de cevabı nettir; “Özgür bir yarıcının oğlu.” İki sevdalının mücadelesini hangisi kazanacak? Birbirleriyle giriştikleri bu kıran kırana mücadele, onları hiç tahmin etmedikleri bir sona mı taşıyacak?

SEFİRİN KIZI 36. BÖLÜM FRAGMANI NASIL İZLENİR?

STAR TV'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Sefirin Kızı bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. 11 Ocak Pazartesi akşamı son bölümü izleyen takipçiler, dizinin 36. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

 

Sefirin Kızı 35. bölüm izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 35. bölüm fragmanı sefirin kızı 35. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.