Sefirin Kızı 35. bölüm bu hafta yok mu? Sefirin kızı bitti mi, final mi yaptı?

Sefirin Kızı 35. bölümünden bu hafta yeni bir haber geldi. Pazartesi akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin 4 Ocak akşamında yayın akışından çıkarıldığı belirtildi. Peki, Sefirin Kızı hafta neden yok?

Her Pazartesi akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşan dizi Sefirin Kızı 4 Ocak Pazartesi günü yayın akışında yer almamasının nedeni merak edildi. Başrollerinde başarılı oyuncular Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapmaktadır. Peki, Sefirin Kızı 4 Ocak neden yayınlanmadı?

Sefirin Kızı 35. Bölüm Neden Yok?

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü ekranlara 34. Bölümü ile gelen Sefirin Kızı adlı dizinin her zamanki gününde yayın akışında yer almaması araştırılıyor. Sefirin Kızı 35. Bölümü dikkat çekici fragmanının yayınlanmasına rağmen 4 Ocak Pazartesi yayın akışında yer almıyor.

Sefirin Kızı 35. Bölüm yılbaşı yayın akışı programları nedeni ile 11 Ocak Pazartesi gününe ertelenmiştir.

Sefirin Kızı 35. Bölüm neden yok ?

Sefirin Kızı 34.Bölümde Neler Oldu?

Kahraman’ın sorduğu  Sancar’a sorduğu “Bundan sonra özgür bir yarıcının oğlu mu olacaksın yoksa mapus bir Sancar Efe mi?” sorusuna Sancar’ın cevabı nettir; “Mapus bir Sancar Efe”. Ancak Nare’nin bu soruya cevabı da nettir; “Özgür bir yarıcının oğlu.”

Sefirin Kızı 35. bölüm bu hafta yok mu? Sefirin kızı bitti mi, final mi yaptı? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı 35. bölüm neden yok ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.