Sefirin Kızı 34. son bölüm izle!

STAR TV canlı yayın Sefirin Kızı 34. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde STAR TV'de yayınlanacak. 28 Aralı Pazartesi akşamında yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Sefirin Kızı 34. bölüm tek parça PUHU TV'den de yayınlanacak. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

Sefirin Kızı 34. bölüm le STAR TV'de yayınlanacak. Başrollerinde Engin Akyürek'in rol aldığı ve Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı 34. bölüm tek parça star canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti. Peki, Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Menekşe’nin limonatasına koyduğu uyku ilacı yüzünden Melek’in kalbi durur. Nare ve Sancar, kızlarının acısıyla kenetlenirler. Nare kızı uçup gitmesin diye onun başucunda ellerini sıkı sıkı tutarken, Sancar camiye gidip Allah’a yalvarır ve bir adak adar. Eğer kızı yaşarsa, Alacakuş’la yavrusunu uçup gitmeleri için serbest bırakacaktır.

VİDEO | Sefirin Kızı 34. bölüm fragman izle | Yeni bölüm fragmanı  yayınlandı mı?

Menekşe konağın içinde hapis kalan Akın’ı dışarıya çıkarmaya çalışırken, Gülsiye’ye yakalanır. Kahraman, çocuk kaçırmaya kalkıştıkları için onlara çok sinirlenir ama yine de onları kurtarmak için bir plan yapar.

Lakin, bu sefer Kahraman da Sancar’ın kurduğu çok büyük bir tuzağın içine çekilmiştir. Melek’in hayatıyla sınanan Sancar ve Gediz, bir günlüğüne düşmanlıklarına ara verirler ve sadıçlıklarının ilk yıllarındaki kanunsuz günlerine geri dönerler. Acı, eski sadıçları bir günlüğüne de olsa birleştirmiştir ve Melek’in kalbini durduranların kalplerini söküp çıkarmadan durmayacaklardır.

SEFİRİN KIZI 34. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Sefirin Kızı 34. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 34. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.