Sefirin Kızı 34. bölüm full izle!

Sefirin Kızı 34. bölüm full izle ile STAR TV'de. 28 Aralık Pazartesi akşamı STAR TV ekranlarında yayınlanacak Sefirin Kızı 34. bölüm kesintisiz tek parça full halinde PUHU TV platformunda da izlenebilecek.

Sefirin Kızı dizisi 28 Aralık Pazartesi akşamında 34. bölümü izle STAR TV'de izleyicisi ile buluşacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmiş; yeni bölüm fragmanı hakkında araştırmalar başlamıştı.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Melek’in bebekliğini göremeyen Sancar’ın umutlarını bağladığı bebek, onun hiç haberi olmadan, yasını bile tutamadan yitip gitmiştir. Sancar, bu gerçekle başetmekte çok zorlanır ama yaşadığı boşluktan onu çıkaran yine Melek olur. Melek ve Nare bütün sevgileriyle Sancar’ı sararlar. Nare, dost bildiği Sahra’nın Akın’ın kardeşi çıkmasıyla çok sarsılır ama her zamanki gibi kendisini bir kenara koyarak, ayrılmalarına rağmen Sancar’ın derdiyle hemhal olur.

“Bir nefeslik ara verseniz düşmanlığınıza?”

Sefirin Kızı 34.Bölüm Fragmanı yayında ✨
Yeni bölüm Pazartesi 20.00’de #Star’da @startv @ngmediatv @o3medya pic.twitter.com/LiSoTGGGeD

— Sefirin Kızı (@SefirinKiziDizi) December 24, 2020

Sancar, Menekşe’ye ve Sahra’ya cezalarını keser ve Kahraman’la karşı karşıya kalır. Ancak bu sefer Kahraman’ın ona keseceği bir ceza vardır; sadıçların altından kalkamayacakları bir ceza… Gediz ise, bir yandan Sancar’a yaptıklarının pişmanlığını yaşarken bir yandan da kendisini yine onun karşısında bulur. Çünkü Sancar Sahra’ya, Sahra’nın dayanamayacağı bir ceza vermiştir! Gediz, bu karanlık günlerinde tutunduğu Sahra’yı kurtarmak için canını dişine takar ama sonunda çok büyük bir seçim yapmak zorunda kalır. Sancar’ın canı mı, Sahra’nın canı mı?

SEFİRİN KIZI 35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

STAR TV ekranlarının en çok seyredilen dizisi Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

SEFİRİN KIZI 34. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sefirin Kızı 34. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 34. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.