Sefirin Kızı 33. bölüm full kesintisiz izle! Sefirin Kızı 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 33. bölüm full izle linki merak ediliyor. 21 Aralık Pazartesi akşamı star tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 33. bölüm izle linki tek parça BLU TV ekranlarında izlenebilecek. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 33. bölüm full izlemek isteyenler bu akşam araştırmalara başladı. Pazartesi akşamları STAR TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin son bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanmıştıç. Başrollerinde Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı 33. bölüm tek parça halinde youtube üzerinden de izlenebilecek. Peki, Sefirin Kızı 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEFİRİN KIZI 33. BÖLÜMDE ÖZETİ

Melek’in bebekliğini göremeyen Sancar’ın umutlarını bağladığı bebek, onun hiç haberi olmadan, yasını bile tutamadan yitip gitmiştir. Sancar, bu gerçekle başetmekte çok zorlanır ama yaşadığı boşluktan onu çıkaran yine Melek olur. Melek ve Nare bütün sevgileriyle Sancar’ı sararlar.

"Sadıçken zaferlerde omuz omuzaydık, hasımken dipte..." #SefirinKızı yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da Star'da! @SefirinKiziDizi pic.twitter.com/JSrHikE16j

— STAR TV (@startv) December 21, 2020

Nare, dost bildiği Sahra’nın Akın’ın kardeşi çıkmasıyla çok sarsılır ama her zamanki gibi kendisini bir kenara koyarak, ayrılmalarına rağmen Sancar’ın derdiyle hemhal olur.

Sancar, Menekşe’ye ve Sahra’ya cezalarını keser ve Kahraman’la karşı karşıya kalır. Ancak bu sefer Kahraman’ın ona keseceği bir ceza vardır; sadıçların altından kalkamayacakları bir ceza…

Sefirin Kızı 33. bölüm full kesintisiz izle! Sefirin Kızı 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Gediz ise, bir yandan Sancar’a yaptıklarının pişmanlığını yaşarken bir yandan da kendisini yine onun karşısında bulur. Çünkü Sancar Sahra’ya, Sahra’nın dayanamayacağı bir ceza vermiştir!

Sefirin Kızı 33. bölüm full kesintisiz izle! Sefirin Kızı 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 3

Gediz, bu karanlık günlerinde tutunduğu Sahra’yı kurtarmak için canını dişine takar ama sonunda çok büyük bir seçim yapmak zorunda kalır. Sancar’ın canı mı, Sahra’nın canı mı?

SEFİRİN KIZI 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Sefirin Kızı 34. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yeni bölüm fragmanı gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

SEFİRİN KIZI 33. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sefirin Kızı 33. bölüm full kesintisiz izle! Sefirin Kızı 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 33. bölüm tek parça sefirin kızı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.