Sefirin Kızı 33. bölüm fragmanı izle!

STAR TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı 33. bölüm fragmanı ile izleyilcilerini adeta şoke etti. 14 Aralık akşamı son bölümü ile ekrana gelen Sefirin Kızı 33. yeni bölüm fragmanı izlemek isteyenler internet araştırmalarına hızla devam ediyor.

Sefirin Kızı 33. bölüm fragmanı izlemek isteyenler şu saatlerde araştırmalara başladı. Bu akşam yeni bölümüyle STAR TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı haberimizde.

SEFİRİN KIZI 33. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sefirin Kızı 32. Bölüm Özeti

Nare ve Sancar ayrılırlar ama ikisi de kendi yaralarını sarmaya değil, birbirlerini korumaya koyulurlar. Nare, çemberi giderek daraltan Kahraman’dan Sancar’ı korumak için Gediz’le işbirliği yapar. Sancar için babasına yalvarmaya bile razı olur.

Sancar ise hem Nare’yi belalardan korumaya çalışır, hem de ailesi ve Melek onu suçlamasın diye uğraşır. Nare’yi uzaktan takip ederken iyice sıkışan Gediz’e, Gediz’in peşindeyken Sahra’ya ulaşır. Sahra’dan şüphelenir ve bu sayede de Menekşe’nin oyununa ulaşır. Sancar gerçekle yüzleşir: bir oğlu olmayacaktır…

Her şey domino taşları gibi yıkılır ve bütün oyunlar açığa çıkarken, galibiyet tek bir kişinin olacak gibi görünmektedir; Kahraman’ın.

 

Sefirin Kızı 33. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.