Sefirin Kızı 22. bölüm full izle!

Sefirin Kızı 22. bölüm full izle! Sefirin Kızı 22. bölüm izle tek parça halinde Star TV'de. 5 Ekim Pazartesi Sefirin Kızı 22. son bölüm izlenecek. Star TV ekranlarında yayınlanan dizide Sancar ve Nare'nin yaşadıkları son bölüme damga vurmuştu. Bu akşam ekrana gelecek 22. Bölümde ise şoke eden gelişmeler yaşanıyor. İşte, Sefirin Kızı 22. bölüm izle linki ve detaylar haberimizde...

Sefirin Kızı 22. bölüm izle! Sefirin Kızı 22. bölüm full izle bağlantısı tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek. Başrollerinde Nare ve Sancar'ın oynadığı Sefirin Kızı 22. bölüm izlenecek. 5 Ekim Pazartesi Sefirin Kızı en son bölüm izlenecek. İşte detaylar..

SEFİRİN KIZI 22. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Efeoğlu ve Işıklı ailelerinin yüzyıllık dostluğunun kendisi yüzünden bitmesine dayanamayan Nare, Gediz'in dağıttığı kartlara karşı çıkar ve bir kumarbaz kızı olarak kendi kartlarını dağıtmaya karar verir.Bu plan, Sancar'la paylaştığı tüm hisseleri, hatta konağı bile geri almaya karar veren Gediz'in yoluna taş koyar. Sancar'a ise hiç kimsenin beklemediği sürpriz bir karar aldırır.

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı nefes kesti! Sensizlik yakıyor, onsuzluk öldürür!

Menekşe, öğrendikleri an konaktan atılacağını bildiği için düşük yaptığını Sancar'dan ve konak halkından saklamaya çalışır. Ama bu nerdeyse imkansızdır. Menekşe'nin yeni bir plana ihtiyacı vardır.

Elvan, Nare'den Yahya'nın suçsuz olduğunu öğrenir ve Nare'nin evinde kalan Yahya'dan özür dilemeye gider. Ama aynı saatlerde Yahya'nın bir konuğu vardır; Dudu!

Sancar, Kahraman'a ve Akın'a adım adım yaklaşırken, bir yandan velayet davasında Melek'in velayetini kazanmak için oynayacağı oyunu kurar. Kahraman ise, konaktan gizlice aldığı bilgilerle Yahya ile Sancar'ın gerçekten düşman olup olmadığını anlamaya çalışır.

Tüm bunlar olurken, iki sevdalı arasındaki tansiyon her geçen gün artar. Bir yandan velayet savaşı, bir yandan günden güne artan kıskançlıkları, hem Sancar'a hem Nare'ye kendilerinden hiç ama hiç beklemedikleri şeyler yaptıracaktır!

Sefirin Kızı 22. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı izle sefirin kızı 22. bölüm izle sefirin kızı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.