Sefirin Kızı 21. bölüm full izle!

Sefirin Kızı 21. bölüm full izle! Sefirin Kızı 21. bölüm izle bağlantısı full tek parça STAR TV'de. İşte, Sefirin Kızı 21. son bölüm izleme linki ve Sefirin Kızı tek parça izle bağlantısı haberimizde.

Sefirin Kızı 21. bölüm full izle! Sefirin Kızı 21. bölüm tek parça izleme bağlantısı, Sefirin kızı son bölüm youtube linki izleme linki haberimizde. Star TV'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in rol aldığı dizinin son bölümünde Gediz'in Nare'yi konaktan alıp götürdüğünü öğrenen Sancar deliye döner. O ikisini her yerde arar ama bulamaz. Nare ve Gediz nereye gitmişlerdir? İşte detaylar...

SEFİRİN KIZI 21. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEFİRİN KIZI 21.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sefirin Kızı 21. bölüm fragmanı! Sefirin Kızı oyuncuları kimler?
Sancar ve Nare arasında ipler geriliyor. Menekşe ise ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Gediz'in evine giden Nare, Sancar'dan tepki görüyor ve kızı Melek'in velayet davası için hırslanıyor. Menekşe'nin, Sancar'ın odasından çıkması Nare'yi deliye döndürüyor.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.