Sefirin Kızı 20. bölüm izle tek parça! Sefirin Kızı son bölüm full izle youtube

Sefirin Kızı 20. bölüm izle tek parça! Sefirin Kızı 20. bölüm full tek parça Star tv'de. İşte Sefirin Kızı son bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar..

Sefirin Kızı 20. bölüm izle tek parça! Sefirin Kızı 20. bölüm full tek parça izle Star tv'de. Gediz’in Nare’yi konaktan alıp götürdüğünü öğrenen Sancar deliye döner. O ikisini her yerde arar ama bulamaz. Nare ve Gediz nereye gitmişlerdir? Hem bu sorunun cevabı, hem de Nare’nin Gediz’in aşk itirafına verdiği cevap, hiç kimsenin beklemediği bir şeydir. İşte Sefirin Kızı son bölüm full izleme linki haberimizde..


SEFİRİN KIZI 20. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEFİRİN KIZI 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gediz’in Nare’yi konaktan alıp götürdüğünü öğrenen Sancar deliye döner. O ikisini her yerde arar ama bulamaz. Nare ve Gediz nereye gitmişlerdir? Hem bu sorunun cevabı, hem de Nare’nin Gediz’in aşk itirafına verdiği cevap, hiç kimsenin beklemediği bir şeydir.

Sefirin Kızı 20. bölüm izle tek parça! Sefirin Kızı son bölüm full izle youtube

Menekşe-Akın ittifakı zalim bir planla başlar. Alacakuş yavrusunun ardından uçup gitsin diye Melek’i kullanmaya karar verirler.


Bir çocuğun mutluluğu üzerine yapılan bu plan başarılı mı olacak, yoksa ayaklarına mı dolaşacak? Menekşe kazanacak mı, yoksa büyük bir kayıpla karşı karşıya mı kalacak?

Sancar ve Yahya ise Kahraman’ın oynadığı oyunu ortaya çıkarmak için planlarına devam ederler. Ama Kahraman’ın konakta olan biten her şeyden haberi olmaktadır. Kahraman’ın konaktaki kulağı kim?

 

 

Sefirin Kızı 20. bölüm izle tek parça! Sefirin Kızı son bölüm full izle youtube ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı 20. bölüm tek parça izle sefirin kızı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.